Xperia Z3'e Aksesuar Tavsiyesi

B0BiaSS

Hectopat
Katılım
26 Mart 2015
Mesajlar
754
Makaleler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bir ay önce Xperia Z3 aldım. Dün ise telefon için Micro SD Card aldım. Ancak ilk gün taktırdığım dandik ön ve arka jelatinin üzerinde yüzlerce çizik oluştu. Onun için yeni jelatin almayı planlıyorum. Sizce önlü-arkalı Buff ScreenGuard mı almalıyım yoksa öne Buff arkaya Spigen Armor mu almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öne Buff, arkaya Spigen'in kılıflarından alın. En can alıcı darbeler köşelerden gelir.
Spigen Armor telefonu kalınlaştırır diye açıkçası biraz çekiniyorum. Hem köşeler telefondan bağımsız, sıkıntı çıkarsa değişiremem mi ki?
 
Tam köşesiyle düşecek diye bir kural yok. 0,5 cm köşenin yanıyla düştüğünü düşünün. Burada şıklık ve sağlamlık arasında bir seçim yapmalısınız. Hem ayrıca değiştirilebilir olmasına rağmen çok yumuşak değil. Darbeyi tam anlamıyla emmiyor.
 
Zor bir seçim. Ancak telefonu şıklığı için almıştım denebilir. Onun için Spigen'den vazgeçiyorum. Değerli görüşlerinizi için teşekkürler.
 
Z2 var bende. Öne ve arkaya buff jeletin alıp. Kenarlar için bumber kılıf alabilirsin. Hemde bumber kılıf ile daha şık duruyor.
 
Sakın yanları kapatmamak gibi bir hataya düşmeyin. Z2 darmadağın oldu. Tam lensin yanından darbe yedi ve kasa pert. Kasanızı ve özellikle kenarlarını kapatmaya özen gösterin, yoksa şıklığı kalmayabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı