Tarantula Beslemek

Computercase

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2015
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1) Arkadaşlar ilk olarak aranızda Tarantula besleyen var mı ?
2) Beslerken nelere dikkat edilmeli ? (Püf noktalar)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beslemiyorum fakat o tür hayvanlar hakkında bilgi sahibi değilseniz beslememeniz gerektiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Beslemeyi çok istiyorsanız sadece buraya bağlı kalmayın. Burası benim gözümde Türkiye'nin en iyi forumu olsa da buradakilerin temel bilgisi teknoloji üzerine. Bu tip esrarengiz hayvanların bakımı bizzat bunlarin bakıcılarından öğrenmeli. Yanlış anlaşılmasın burada kimse tarantula bakımını bilmez demiyorum, önünüze gelen herkes bunu bilmez diyorum. Sakın bunun bakımını tam olarak öğrendiğinize emin olmadan almayın. Boşu boşuna aksiyona gerek yok.
 
Kızlara hava atmak için bile beslenebilir aslında, ancak zehirli bir hayvan olduğunu unutmamak gerek.
Ben muhabbet kuşumu alır öperim onu, ancak sen o örümceğe dokunamazsın.
 
Araştırdığım kadarıyla sadece canlı av ile beslenen bir tür bu, yani çekirge vb yakalayıp vermen gerekecek canlı olarak. Uzun süre aç kalabiliyormuş, büyürken kabuk değiştiriyor. Erkeği ufak tefek ve az yaşıyor, dişisi büyük ve uzun yaşıyor bu yüzden alırsan dişisinden al sonra üzülmezsin. Genel olarak bütün evcil hayvanlar için ortak tavsiyem: Bakıp sevebileceksen al. Sorumluluk ister, bakamayıp sonra sokağa bırakma hayvancağızı... Yani insanlık namına bırakmasan iyi olur, zararsız da olsa korkudan bir teyzenin filan kalbine inebilir sonra.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı