R9 280X GTA V'de kaç FPS alırım?

R9 280 kullanıyorum, oyunun önerdiği ayarlardaki 1080p ve çoğu ayar very high ile ultrada ortalama 60 FPS görüyorum. En fazla 90 FPS civarı, en düşükte 45 FPS civarı gördüm. 280X'in kendi kartımdan daha fazla performans vereceğini düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DSR teknolojisi ile oyniyabillirsin ama 30-40 FPS oynamak baskadir, 60 FPS'de oynamak baskadir. Gercekten ilk oyuna girdigimde bi 1080P MSAA kapali iken deniyim dedim 60-70 FPS aldim, sonra MSAA'yi actigimda 4X 30-40 FPS arasi gördüm, sanki cok kasiyodu ve oynanmiyacak seviyedeydi, sonra kapattim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz de söylediniz. Ekran kartinin getirisi su anda ne hakkinda konusuyoruz ? MSAA'siz oyun igrenc gözüküyor ve lütfen GTA V oynamayanlar konusmasin. Ya siz hic deneyim ettiniz mi ? Peki Ignore Suggestion Limiti ON yapip vRAM'in üzerine cikildigini ve vRAM gecse bile hic shuttering olmadigini bilmeniz gerekir eger oyunu oynadiysaniz! Ben sahsen GTA V oynadim ve deneyim ettim. Hicbir crash vermeden oynadim ve Ultra yani 8X MSAA'da acik iken 25-30 FPS arasi aldim. Bence bu müthis bir sey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizde söylediniz Ekran kartinin getirisi su anda ne hakkinda konusuyoruz ? MSAA'siz oyun igrenc gözüküyo ve lütfen GTA V oynamayanlar konusmasin ya siz hic deneyim ettiniz mi ? Peki Ignore Suggestion Limiti ON yapip VRAM'in üzerine cikildigini ve VRAM gecse bile hic shuttering olmadigini bilmeniz gerekir eger oyunu oynadiysaniz! Ben sahsen GTA V oynadim ve deneyim ettim hic bir crash vermeden oynadim ve ULTRA yani 8XMSAA da acik iken 25-30 FPS arasi aldim ! Bence bu müthis bisey
Yeğenim sen ne saçmalıyorsun ? Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Sen GTA 5'i test ederken ben yeniden bitirmeye başladım. Bana MSAA'yı öğretmeye çalışma. Ben neyin ne olduğunu biliyorum. Ve ben Ankara diyorum sen Konya diyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
960 Yeni mimari tamam onu anladık artık R9 280X de eski bir kart değil ve daha performanslı.
Aynen öyle. Aralarında ortalama 5-10 FPS var.

R9 280X ile GTX 960 Benchmark testi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı