Moralim Çok bozuk

Bende olsam her şeyi bir kenara bırakıp sadece projeme odaklanırdım. Bende geçen sene bir karate turnuvasında kaburgamdan sakatlandım ve hala spor yapamıyorum. Babam hasta, dükkan benim sırtıma kaldı, okul bir yandan sıkıyor beni ve beni en çok sarsan şey ise yaklaşık beş aydır Antalya'da olan sevgilimi görememem. Sana seninkiler dert değil demiyorum ama hayat bu sen düştükçe üstüne gelir, sıkar seni. Önemli olan senin bunlara göğüs gerip yaşamını sürdürmen. Sana tavsiyem ilk önce projene odaklanman yönünde olacaktır. Hem o protein olayını da kafana çok takma. Eğer harbi arkadaşsa seni zaten çok sıkmaz, sende elinden geldiğince hızlı ödersin. Hem daha genciz dur bakalım neler yaşayacağız. Allah yardımcın olsun. İyi geceler. :)
 
@er36po'nun bu güne kadar birini aşağıladığını görmedim ben. Kendisine gelen olumsuz sert tepkilere bile barışçıl cevaplar vermiştir. Burada kullandığı "yüz karası" utanç kaynağı anlamında değil. Zaten kendisi de söyledi. Bakın, bir bakıma bu da sizin açtığınız konuyla alakalı. Siz yaşadıklarınızın kötü olduğunu düşünüyorsunuz çünkü detaylı düşünmüyorsunuz. @er36po'nun yorumunda da aynı şeyi yapmış bulundunuz. Detaylı düşünmediniz. Dolayısıyla yanlış anlaşılma oldu. Bazen düşümeye bile gerek duymadan karar verdiğimiz şeylerin arkasından sadece detaylı düşünülerek doğru karar verilebilecek şeyler çıkabilir. Bu yüzden düşünmeliyiz. Her konuda düşünmeliyiz.
 
Forumda elektronikten anlayan kimse var mı acaba? Yarın bobini tekrar saracağım. Olmazsa TUBİTAK grubundan çıkarım artık.

Bunlar moralini bozmaya yetiyorsa ohoooo :) Çekeceğin var arkadaş.
Hepsini at kafadan, s***r et kısacası. Yalnızca şu TUBİTAK projene odaklanmalısın.
Bir de bende takıntı var. Her şeyi kafaya takıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi konu açtım ama daha önce de iki konu açmıştım. Yüksek gerilim devresi ve sinek öldürücü raket devresi cevap gelmedi.
 
Tesla bobini yeniden kontrol etmeyi dene, öncelikle teorisini kavra ve not al, sorunun ne olacağını tahmin et ya da bul, ardından sorunun çözüm stratejisini geliştir. Bu projeler "Ha" deyince olmuyor maalesef. Projelere ilgili birisisin herhalde. Benim de senin gibi merakım var. Savunmadan tut nükleer enerjiye kadar kafamın sınırlarını zorluyorum. Kendini öğütle, umudunu kaybedersen motivasyonunu da kaybedersin. Geç olmuş olabilir, başarılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı