iPhone 6 Film, Video, Müzik İndirme

Jumper

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
125
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben Android tabletimde sürekli film, video, dizi, müzik indiren biriyim. iPhone 6 almaya niyetim var. Her şeyini araştırıyorum bu yüzden. Soru açık iPhone 6 da jailbreak yapmadan film, müzik, video, dizi indirip izleyebilir miyim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, video downloader plus gibi birçok program mevcut. Genelde paralı oluyorlar ama ben bedava olduğu gün indirmiştim. Bu tarz programlarla browser gibi videoyu sayfasına giderek açıp direk telefona indirebiliyorsunuz.
Gerçi alt yazı vb. sorun olurmu denemedim, genelde ingilizce izlediğim için.
 
Çok teşekkür ederim. :) Peki 4.7" ekranda film izlemek nasıl olur ? Sanki bana ekranı uzunlamasına yapmışlar gibi geliyor. Yani eni dar boyu uzun geliyor.

Son olarak tarayıcıdan indirme yapabiliyoruz değil mi ? İos te bazen böyle küçük şeyleri saçma bir şekilde yapamıyoruz. ( mesela bluetoothla bağlantı kuramamak ) Bunun gibi hangi kötü özellikleri var?
 
Rica ederim, ben metro vs çok kullandığım için (iphone6 plus kullanıcısıyım) her halukarda guzel oluyor ya oyun oynicaksınız ya kulaklığınızı takıp filme dalıcaksınız. Ben kullanıyorum en azından :)

Programa gelecek olursak, içinde kendi tarayıcısı gibi webde adreslere gidebileceğiniz bir bölüm var. Filmin olduğu linki açıp ekranda videoyu gördüğünüz anda o videonun üstüne basılı tutuyorsunuz ve download this video gibi bir seçenek çıkıyor ve indiriyorsunuz. Daha sonra programın içindeki kendi arşivinden bu indirdiğiniz videoları izleyebiliyorsunuz
 
Pardon ben mi yanlış anladım yoksa 2699 TL verip alacağım telefon tarayıcıdan indirme yapmıyor mu ?

Gerçekten böyle bir şey var mı ?
 
Ben i play isminde ücretsiz bir program indirdim appstore'dan.Youtube, Dailymotion vb birkaç siteden video ve mp3 indirme özelliği var fakat youtube için bir sıkıntı varmış ve şuanda indirme işlemi gerçekleşmiyor.Dailymotion için lisans istiyor o yüzden indiremedim.Birkaç güne kadar uygulamaya güncelleme gelecekmiş ve bu sorun düzelecekmiş telefona gelen bildirime göre.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı