İçler Acısı

Deathly Core

Kilopat
Katılım
26 Mayıs 2014
Mesajlar
307
Yer
Denizli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yurdumun insanı çok kolay yönlendirilebiliyor.

asdaz.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa içler acısı olan bir şey varsa devletin kendi vatandaşını zehirli gaza maruz bırakması. Hadi onu geçtim, fişeği havaya atması gerekirken inadına vatandaşı hedef alması.

Her iki konuda da büyük bir sorun görmüyorum. Camiler daha iyi amaca hizmet eder evsizler barınırsa. Ama olmaz. Evsizler gelirse cemaat gelmez. Cemaat gelmezse para gelmez. Evsizler de parasız olduğuna göre bu iş yatar.

Asıl içler acısı olan Diyanet'in aldığı milyonluk Mercedes'tir. Bunu eleştirirken görmedim seni ama.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gelişmekte olan bir ülkenin Diyanet İşleri başkanına makam arabası alması çok saçma ve israf, Bület Arınç bu konuyla alakalı bir konuşmasında Makam araçlarına verilen parayla Türkiye'nin neredeyse tüm yolları yapılabilir dedi.
 
Camiler ibatet etme yerleridir, evsizlere yurt olaması bana pek mantıklı gelmiyor.

Aslında söylenecek, yapılacak çok şey var ancak ben yine susma hakkımı kullanacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Camilere neden alınıyorlar kardeşim temizliğe önem göstermeyecekler ve Cami kirlenecek. İnsanlar orada ibadet ediyor huzur bulmaya gidiyor temiz olmak zorunda. Malum kişi nükleer santral yapacağına ülkedeki aç ve evsizlere yardımcı olsun çok mu zor bakım tesisleri açmak bu insanları topluma geri kazandırmak çok mu zor. Aç gözlü herifler ancak kendi ceplerini şişirirler.
 
Ülkedeki aç ve evsizler Türkiye'de nükleer santral yapmaya engel değildir. Dünya'da ki bütün ülkelerde aç ve evsiz vardır ABD'de vardır ama Dünya'nın süper gücüdür.
 
ABD kiliselere olağanüstü bütçelet ayırmayıp ar-ge vb. girişimlere destek verdiği için süper güç olabilir mi sence de? İşkembeden sallamak ne kadar da hoşunuza gidiyor yahu...
 
Bir de ibadethanelerin evsizlere kalacak yer ve aş evi olmasını ben de isterim. Asya kıtasında çopu tapınakta bu tür uygulamalar yürütülüyor ve bana göre de gayet güzel bir şey. Onların yaptığı da ibadet bizim yaptığımız da fark yok. Camiiler kirlenirse de temizlenir, bu insanlara yardım etmek varken eski zamanlarda vebalı muamelesi yapmanın mantığı da ne hikmet ise...
 
Siz kendini ABD ile bir tutun neyiniz eksik ki zaten cebinizde Apple olunca kendinizi onlar gibi sanıyorsunuz. Hiç Dolar ve Euro fiyatlarına baktınız mı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı