750 TL ekran kartı tavsiyesi

Asus ve Msi markası dışındakiler'e pek güvenmiyorum doğrusu, Evga bile ACX kartlarında seri üretimde ısı borusu işlemciyi teğet geçiyor. Evga gibi yurtdışında ünlü bi marka bu hatayı yapıyor. O yüzden Asus ve Msi den başka tercih etmiyecem. Önerin için teşekkürler. @Silinen üye

Hocam bide sen bakıversen konuya? @SypeR
 
Zeus bey. Evga o hatayı ACX 1.0'da yaptı. Ayrıca ACX 2.0'de de bu tekrarlandı. Bu bir hata değil çünkü. 3 bakır borudan sadece 1 tanesi teğet geçiyordu ve buna rağmen ekran kartının sıcaklığı 62 dereceyi geçmiyordu. O hatalı soğutma sistemiyle rakiplerinin neredeyse hepsini geride bıraktı. :) Bunuda bilin isterim. Asus ve MSI gayet kaliteli bileşenler üreten iki firmadır. Fakat Evga FTW, Gigabyte G1 ve Galax HOF-SOC modelleri daha kaliteli bileşenler ve GPU'lar içerir.
Normalde GTX 960 yerine R9 285 önerirdim ama The Witcher 3 oyunu hediye geliyor GTX 960'ın yanında. Batman ve The Witcher 3 sadece GTX 970 ve GTX 980'e veriliyor.

Evga ACX soğutmasıyla ilgili Evga'nın açıklaması:
EVGA’dan detaylı açıklama! | HWA
 
Asus ve msi'ı yanyana tutmanız hata. Şahsen ben asus kadar sağlam markaya rastlamadım, ve bence bileşen kalitesi'nin yanında teknoloji olarakta benim gözümde lider .
 
Yanlış bilgi edinmişim, farklı bi yerden Batman ve The witcher'ın GTX960 lar için tercih olacağı yazılıydı. :( Batman ı seçecektim ben neyse Cs go key i ile takas ederim. MSİ GTX960'a karar verdim. Yardımlarınız için teşekkür ederim iyi geceler.
 
Gigabyte'ın eğer G1 Gaming modelini satın alabiliyorsan al. Alamıyorsan da ya Asus ya da MSI modellerinden birini seç. Diğer markaların Türkiye servisi hem zayıf hemde Türkiye pazarında yeniler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı