Windows 10 veya Windows 8.1 DVD'ye nasıl kurulur?

Rufus programı ile USB'ye yazarak kurabilirsiniz. USB'den kurulum için UEFI'ye ihtiyaç yoktur.
 
@Murat5038 hocam kusura bakmayın sizi yine rahatsız edeceğim. Windows tool programını yükledim. Paylaştığınız windows 10 Türkçe 64 bit sürümünün isosunu indirdim. USB'yi NTFS dosya olarak biçimlendirdim. Windows tool programına browseye basarak karşıdan yüklemeler bölümünden attım. Bu işlemden sonra usb deviceye tıkladım ve işlem bitti. Daha sonra formatlama aşamasında sistemi yükleyeceğim SSD'yi biçimlendirdim. Yeni bölümünde SSD kapasitesini tam olarak yaptıktan sonra uygula dedim. Sonra ileri butonuna tıkladım.
Karşıma çıkan yazı sürücü 0 Bölüm1 bölümünde Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık. Daha fazla bilgi için kurulum günlüğü dosyalarına bakın diyor. Ayrıca 100 MB'lık kurtarma bölümü oluşmadı. Acaba önce kalıp olarak İso dosyasını yapmadığım için mi böyle oldu?
 
Alakası yok. O başka birşey. Sen @Murat5038 dediği gibi fat 32 biçimlendir. UEFI desteği yoksa UEFI kuramazsın. Biçimlendirmene engel bir durum değil dediğin.
Peki ben şuan windows 7 kullanıyorum. SSD'yi biçimlendirdikten sonra yine bir sorun çıkarsa yine format atmak zorunda kalacam ve beni uğraştıracak. Format dışında şuan mevcut windows 7'yi nasıl tekrar geri getirebilirim?
 
UEFİ olup olmaması disk formatı ile alakası yok. Fat32 olarak biçimlendirin.
Peki ben şuan windows 7 kullanıyorum. SSD'yi biçimlendirdikten sonra yine bir sorun çıkarsa yine format atmak zorunda kalacam ve beni uğraştıracak. Format dışında şuan mevcut windows 7'yi nasıl tekrar geri getirebilirim? @Murat5038 hocam balta1087 recovery yap dedi. Nasıl yapılıyor?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı