MSI anakart Windows XP kurulum sorunu

Katılım
15 Şubat 2015
Mesajlar
183
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba! Elimde MSI anakartlı bir bilgisayar var. Windows XP Pro SP3 kurmam gerekiyor. WinSetupFromUSB ile Windows XP'yi USB'ye çektim. BIOS'tan USB'yi birincil önyükleme aygıtı olarak tanıttım. Tam kuruluma başlarken "Press any key to continue or wait 20 seconds to timeout" diye bir uyarı çıktı. WinSetupFromUSB'yi güncelledim, sorun hala devam ediyor. Başka bir USB belleğe Windows'u çekmeyi denedim ve sorun hala devam ediyor. Ben bu sorundan nasıl kurtulacağım? Windows XP çekmem lazım. Lütfen Windows 8, 8.1 vb. sorunlu işletim sistemleri önermeyin. (Zaten anakartın bunlara desteği yok.) Sadece sorundan nasıl kurtulacağımı söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen Windows 8, 8.1 vb. sorunlu işletim sistemleri önermeyin.

Öncelikle Windows 8 ve 8.1 sorunlu işletim sistemleri değil. Şu anda sorun yaşadığın bir işletimi görüyorum elinin altında, XP... Anakartın modelini belirtmemişsin bile. Belki çok eski olduğundan USB'den boot edemiyor ?

Rufus ile XP'yi USB belleğe yazabiliyorsun.
 
Ama yine aynı şekilde USB'ye çekiyorum, diğer bilgisayarlarımda sorunsuz çalışıyor. Sadece bu bilgisayarda bu sorunu yaşıyorum. Bu arada bilgisayarla ilgili bilgileri yazayım.

Anakart: MSI 845PE Neo PCB 3.0
İşlemci: Intel Pentium 4 CPU 1.60 GHz
Ekran Kartı: ATI Sapphire R9250 256 MB 128 Bit
Harddisk: Samsung 40 GB IDE HDD
RAM: 2 GB DDR 400 RAM

Lütfen yardımcı olur musunuz?
 
Sorun şu; XP çoğu zaman USB kurulumlarda sorunlar çıkartıyor, o sorunu çözsen başka sorun çıkacaktır mutlaka, tavsiyem CD veya DVD ye yazdırıp kurmandır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı