Samsung s4 Mini mi yoksa General Mobile 4G mi?

İkisini de kullanmadım fakat daha güncel ve güncel bir telefon kalacağından GM 4G derim ben. O fiyat aralığında rakiplerini geride bırakan bir telefon incelemelerinden anladığım kadarıyla.
 
Bu zamandan sonra S4 Mini almak çok mantıklı değil. GM modeli için henüz yorum yapmak pek doğru değil. Ben Zenfone 5'e bakmanızı öneririm.

Öncelikle neden s4 mininin ilgimi çektiğini açıklayayım. 1.5 yıldır htc chacha kullanıyorum. İlk aldığımda şarjı 4-5 saat dayanıyordu. Ben de yabancı siteden orijinal olmayan yüksek kapasiteli pil aldım. 2 katı daha uzun pil ömrü elde ettim. Telefona hiç zarar vermedi, ne şişti ne de patladı. Aynısını samsung için de düşünüyorum. Bu nedenle pilinin çıkarılabiliyor olması ve yüksek kapasitelerde pillerin bulunması beni etkileyen nedenler. Bir de tabi ki de telefonun boyutu önemli. 5 inchlik istemediğimden daha ufak boyutlarda bakıyorum.
 
s4 Mini kullanıcısı olarak tavsiye ederim hoş güzel bir telefon ancak hafızası 8 GB olduğu için istediğin gibi oyun vb. şeyler yükleyemeyebilirsin.
 
S4 Mini kullanıcısı olarak söylüyorum, şarj ve ekran sorunu var. Ekran güneş ışığında çok az görünüyor. (Son parlaklıkta bile olsa.) Şarjı pek fazla dayanmıyor. Tabi bu senin kullanımına da bağlı. Oyunlarda kasma vb. bir sorun yaşamadım. YouTube'dan incelemeleri varsa izleyip kendin karar verebilirsin.
 
Son düzenleme:
Bence GM'nin hiçbir modelini tercih etme.Serviste sıkıntılar yaşanabiliyor.Ayrıca bazen telefon kafayı yiyor.Ben kullanmadım fakat arkadaşlarımın sözleri bunlar.Ve bana malzemesi kalitesiz geliyor elime oturduğunda.Benim tercihim S4 Mini tarafından olacaktır.Tabii bu iki telefon arasından.Ben sana iki telefon tavsiye ederim.Biri S3 Neo.S5 ile birlikte çıkmıştı galiba.2. ise Zenfone 5.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı