Bilinen ama asla görülmemiş olaylar

Bir tek kürtlermi inşaat işi yapıyor ? Düzgün türkçeye kafayı fazla takmayın. Hayko Cepkin'in güzel bir lafı var ''yeterince anlaşılır dilde konuşan insan var, birazcık anlamak için düşünmesi gerekir insanların.'' Ek olarak söyliyeyim, konu saçmalığında ötesinde.
 
Attığın yorumu oku ne demişsin "Bir tek kürtlermi inşaat işi yapıyor ? Düzgün türkçeye kafayı fazla takmayın. Hayko Cepkin'in güzel bir lafı var ''yeterince anlaşılır dilde konuşan insan var, birazcık anlamak için düşünmesi gerekir insanların.'' Ek olarak söyliyeyim, konu saçmalığında ötesinde." 5. örnek ile anlatılmak istenen Türkçenin düzgün konuşulamaması ama senin yazdığın yorumda verdiğin örnek Hayko Cepkinin sözünde anlatılmak istenen şudur mantıklı ve anlamlı yani ince sözlerin anlaşılması gerektiği, düşünülmesi yani burada Hayko Cepkin sana zaten Türkçeyi konuşabilen var konuşamayanları dinleyelim ne dediklerini anlamaya çalışmamız gerek dememiş ah kardeşim. :dur: Anlayabilirsen tabi başkasını eleştirmeden önce kendinize bir bakın samimi şekilde açılmış konuyu işgal ettiniz resmen yine ceza kokusu alıyorum ve uzaklaşıyorum hemen bu konudan.
 
Son düzenleme:
Ben konunun arka bahçesindeyim, keşke sende bunu anlayabilseydin be kardeşim.. 1.si Hayko'nun cümlesini örnek vererek cümleyi tamamlamak istedim. 2.si klişeleşmiş yanlış algılardan arınmanın gerektiğini ima ettim.
 
İnsanın kendini bilmesi güzel bir şey. Sizinle tartışmaya değil hatanızı öğrenmeniz için bu konuya yorum yazdım birilerini aşağılarken kendinizi küçük düşürüyorsunuz tartışmaya devam edebilirsiniz iyi sosyaller. :esne:
 
Aynen öyle. Bende sana onu anlatmaya çalışıyordum...
Bir ırkı aşağılamadan önce, yaşadığınız ülkeyi biraz araştırın. Bakın bakalım ülkemizde düzgün Türkçeyi konuşamayan yalnızca inşaatçı Kürtler mi diye. Ki bazı Kürt olmayan kişilerin Türkçesi hiç anlaşılmıyor. Bunun sebebi ise şu: Bazılarının ataları bazılarını kasten cahil bıraktı ve sonra o ataların torunları büyüyüp o cahil bırakılmış insanlarla dalga geçti.:lanet:

Eğer ülkenin dört bir yanını gezme gücünüz yok ise beni haberdar etmeniz yeterli, tüm masrafları üzerime alırım, yeter ki çıkın o karanlık kuyudan.

Bazen kendimden de beraber yaşamak zorunda kaldığım insanlardan da nefret ediyorum...:kızgın:
 
Konuyu başka yere çeken sizsiniz içinizi dökecek birini arıyorsunuz bu ben değilim. Kesinlikle bir ırkı aşağılama gibi bir durumum yok bunu yapan kişiyi savunma gibi bir amacım da yok ama maalesef siz kendinizi haklı çıkarmak için bu şekilde bir yorum yaptınız ve konuyu başka yerlere çekiyorsunuz buda sizin bulunduğunuz yeri belli ediyor ben o karanlık kuyudan göremediklerinizi görüyorum sağlıcakla kalın karşılık vermezseniz memnun kalırım çünkü bana karşı alakasız yorumlar yapıyorsunuz ve hiç hoşuma gitmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı