i5 4460 anakrt tavsiyesi

cihadu27

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2015
Mesajlar
79
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, sistemim bu şekilde ancak bir çok anakart inceledim ve bir türlü bir karara varamadım. Anakarta verebileceğim maksimum 400 tl(mümkünse daha az :D Ve hem uzun süre götürsün hem max 32 GB, dual RAM desteği olsun hem de şu anki teknolojinin gerisinde kalmasın istiyorum. Daha fazla verebilseydim MSI Z97 Gaming 5 alırdım ancak ne yazık ki pek mümkün durmuyor. Bu arada sistemi Temmuz ayında almayı planlıyorum, o zamana kadar fiyatlarda düşüş olur mu acaba?


Adsız.png


Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seçimlerden sonra enflasyon oranları yükselicek. Yeni trend dolar yükselişe geçicek. Tahminim bu sisteme 150 Tl daha fazla verirsin.
 
3144.png


32 GB ramin oyunlarda aktif olarak kullanılacağı zaman geldiğinde sisteminiz yeterince eskimiş ve gelecek o dönem için haliyle baya yetersiz olacaktır. O yüzden böyle şeyleri dert etmeyin.
 
Öyleyse h97 gaming 5 oldukça iyi gözüküyor, üstelik 5.nesil desteği var.Ama kafama takılan soru msi sitesinde neden uyumlulukta i5 4460 işlemci gözükmüyor?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı