Bounty'ye Öneri

Thermes

Kilopat
Katılım
21 Kasım 2014
Mesajlar
5.435
Makaleler
61
Çözümler
4
Merhaba arkadaşlar, son günlerde favori karakterim bounty hunter. İtem önerileriniz neler ? Sasha and Yasha'ya ek olarak yani.
 
Bounty Hunter için Build dizilimim (Ben böyle oynuyorum genelde) Phase Boots - Medallion Of Courage (Karşıda kolay dövülen herolar varsa hele) - Desolator - Monkey King Bar - Battle Fury - Assault Cuirass. Drow-Sniper-Zeus tarzı heroları bu Build ile tekleyebiliyorsun çoğu zaman. Can Çalma ihtiyacın olursa Medallion Of Courage'den vazgeçebilirsin. Farm çoğu heroda önemli ama Bounty için daha da önemli. TF kazandıran bir herodur kendisi. Karşı takımın Sniper,Drow vb. bir herosu varsa teklersin rahat rahat.

Bunu da söylemek isterim ki bol bol ''Track'' kullan. 1 saniye bile boş bırakma. :) Ve karşıdakiler Sentry, Gem kullanmaya başladığı an dikkatli ol. En büyük düşmanlarından biri de Dust. İyi şanslar. :)
 
Bence mutlaka BKB kasılmalı aksi takdirde dust ile her hero çok rahat öldürebilir. Sonuçta Bounty combata girecek hero değil genelde scout dediğimiz keşif yapar ve kill alınacağı zaman ekstra hero olarak gang atar. Ama sürpriz yapayım derken sürprize yakalanması durumunda BKB çok işe yarar. Track atıp BKB ile kaçınca kolay kolay kimse yakalayamaz. Benim genelde kastığım itemler; Phase boots, BKB, Dagon, Orchid geriye kalan iki slotu karşıdaki takıma ve kendi takımımın durumuna göre kasarım.
 
Bkb'nin yanlış bilmiyorsam 8 saniye kadar herşeye karşı bir koruma veren bir aktif özelliği vardı değilmi?
 
Evet, kısa bir süreliğine skiller'den korunuyor BKB ile. Ben sevmiyorum Bounty'ye. Yakalanmadıkça problem olmuyor.
 
Riki tam anlamıyla ''Noob'' herosu. Bounty oynamak için öncelikle zeki olmak lazım. :) Riki'yi herkes oynar, Bounty'yi asla. :)
 
Sniper'da yer almayı herkes başaramaz. Riki de böyle bir olay yok valla. :D
 
İşin ilginç yani aslında hiç bir hero için ezber build olmamasıdır. İtemler %50 karşı hero %50 kendi lanen ve hangi rolde oynayacaksan alınır. Bot Carry mi hard roam mı vs. Veya 4 numara support gibi.
Şahsen Carry oynayacaksan. Desolator, Monkey King Bar, Sange And Yasha, Basher, BattleFury, Duruma göre Vlad, Domi. (Karşı takım çok fazla dust kullanmaya başlarsa üstündeki dust'u silmek için diffusal blade)
Ama Roam dolanıp tamınına avantaj sağlamak istersen. Medallion, Urn, Drum, Necronomikon gibi itemleri kasman daha yararlı olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı