Rust Loading Receiving Data Ekranında Kalıyor

Emre88

Kilopat
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
276
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Oyunu yaklaşık 2-3 gündür oynamamıştım bugün 750MB'lik bir güncelleme gelmiş onu indirdim. Ardından oyuna girdiğimde arka plan biraz kararmış gibiydi ve imleç durduğu yerin 3-4 cm sağını algılıyordu bu şekilde herhangi bir server'a girmeye çalıştığımda oyun gayet normal yükleniyordu ancak Loading'de receiving data'da kalıyordu 30 dakika kadar beklememe rağmen girmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardım ederseniz mutlu olurum iyi akşamlar, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Aynı sorun bende de var 1 ay kadar uğraştım ne yaptıysam olmadı. en sonunda rustın yapımcılarına yazdım onlarda çözemedi. Şu anda kullandığım modem airties air marka bir modem. Bu modem de sıkıntı yaşıyorum. Elimde birde smile adsl'in modemi var. smile adsl modemi taktığım zaman sıkıntısız girip oynayabiliyorum. ama airties modemi taktığım zaman receiving data kısmında donuyor. sanırım port ayarı yapmak lazım. bununla ilgili birşey bulursam paylaşırım. aynı şekilde sizde bulursanız eğer paylaşırsanız sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı