PS4'te oyunlar kasıyor mu?

LastWorld41

Kilopat
Katılım
8 Mayıs 2014
Mesajlar
1.197
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar forumlarda araştırdım. PS4 oyunlarda kasıyormuş. Test videolarında da bir takılma gördüm. Bu konu hakkında beni bilgilendirir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle kasma yapmaz. Oyunlar zaten ps4 e optimize bir şekilde geliyor. Bu nedenle kasma olacağını sanmam. Oyun ilk çıktığında bütün platformlarda kasar. Sizin gördüğünüz haberler oyunun ilk çıktığında ki performansıdır. Zaten oyunun ilk çıktığında ki kasmalar daha sonraki bir iki hafta içerisinde düzeliyor. Kasma meselesini o kadar düşünmeyin. Siz içinizi rahat tutun.:):):)
 
Zaten şimdi bile var. En basit örneği yakın zamanda çıkan ve muhteşem grafiklerle sahip The Witcher 3. Ps4 1080p 30 fps oynatırken Xbox One 900p 30 fps oynatıyor. Yani Xbox daha şimdiki oyunları full hd oynayamıyor. İleride nasıl oynatsın? Grafik bakımından ps4 her zaman önde olacak bu konuda şüpheniz olmasın. Satış rakamları ise Xbox One 10 milyon, Ps4 18,5 milyon satış yapmış diyor. Zaten dünyaca ünlü teknoloji sitesi İGN bile ileride ps4 50 milyon , Xbox 30 milyon satış yaparak ardaki farkı 8.5 milyondan 20 milyona yükseltecek diyor. Buradan sizin anlayacağınız Xbox almak aklınızın ucundan bile geçmesin. Forever PS4:neo::neo::neo::neo:
 
DirectX 12 bilgisayara etki edecek. Elbette Xbox'a da etki eder ama öyle çok abartılacak kadar değil. Bir kere Ps4'ün grafik birimi Xbox One'ınkinden çok daha iyi. Bu nedenle istedikleri kadar yazılım getirsinler yine de ps4'ün seviyesine gelemez. Fakat yine de bir performans artışı olur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı