Sadece C Sürücüsüne Nasıl Format Atabilirim?

kreme55de

Hectopat
Katılım
5 Mart 2015
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar , D sürücüsünde 800GB geçik dosyam var. Ben format atmadan önce, HDD söküp CD rom yerine caddy ile HDD yerleştireceğim. Aldığım SSD'de, HDD çıkardığım yere takacağım yani HDD eski yerine. Şimdi format atma işlemine gelelim; Ben sistemimi formatlıyıp 'D' sürücüsündeki dosyalarımın kalmasını istiyorum, aynı zamanda sistemimi SSD'ye kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

NOT: Kuracağım işletim sistemi: Windows 8.1
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi HDD'yi DVD Rom'a takacaksınız. Daha sonra SSD'yi de HDD'nin olduğu yere. Daha sonra format işlemine geçeceksiniz. Zaten format esnasında SSD ve HDD'nin 2 parça olduğu bir yer gelecek. Orada C diye tabir ettiğiniz yeri formatlayacak ve kurulum için de SSD'yi seçip devam edeceksiniz. Format işlemine başlamadan önce C ve D'nin kaç GB olduğuna bakarsanız format esnasında gelen ekranda hangisinin C olduğunu da anlarsınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı