LG G2 Hala Alınabilir Mi ?

NaToRYuM

Kilopat
Katılım
1 Ocak 2015
Mesajlar
116
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar. Arkadaşlar bildiğiniz üzere LG G2 gerek tasarımı gerek performansı olarak çok güzel bir telefon ancak üst modelleri üretilmiş durumda ve birkaç sorum var.
  • LG G2 şuan hayla alınabilir mi ?
  • LG G3'le aralarında 400 tl gibi bir fark var fark vermeye değer mi ?
  • Asus Zenfone 5'ten LG G2 ye geçince neyle karşılaşırım ?
Arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim birazda sohbet amaçlı konu olsun istedim . :)
 
Alınabilir, ama size tavsiyem biraz daha bekleyip Zenfone 2 almanızdan yana olur.
Bana kalırsa değmez onun yerine Z2 alman mantıklı olur. Arayüze ve arka tuşa alışman biraz zaman alır.
 
Ben su anda G2 den yazıyorum. Hala alınabilir 5.0.2 güncellemesini yaptım telefon uçuyor. 5 gün önce aldım
Eklemeyi unttum arladasimda zenfone 5 var g2 yi eline aldi keske az daha para koyup bunu alsaydim dedi. Z5 ten gecince cok buyuk yenilikler bekliyor seni.
 
Hala alınabilir bir cihaz. Sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum. Biraz daha ekleme yapma imkanınız var ise G3 almanı öneririm.
 
G2 kullanan biri olarak G3'ün G2 den tek farkı ekran büyüklüğüdür.Sarj süresi konusunda G2 - G3'e nazaran daha performanslı 2k ekran var sonuçta.
 
G2 kullanan biri olarak G3'ün G2 den tek farkı ekran büyüklüğüdür.Sarj süresi konusunda G2 - G3'e nazaran daha performanslı 2k ekran var sonuçta.
G3'ün albenili tarafı tasarımı bunu atladınız G3'ü sırf tasarımından sebep bile alırım , ve G2'nin kamerasından biraz daha iyi çekiyor lazer odaklama , ois plus , çift flaş farkı var , ve hoparlörü 1 watt bunun haricinde pek bir farkı yok ram işlemci filan 800-801 arasında fark yok.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı