GTA 5'i Steam'den mi yoksa kutulu mu almalıyım?

Bence hızınıza güveniyorsanız kesinlikle Steam'den almalısınız. AKK o kadar etkilemiyor bence.Sizde Turkcell Superonline kullanıyormuşsunuz.Sizinki nasıl bilemiyorum fakat bende yaklaşık 8 saatte tamamlandı indirme.Ve hız düşüşü yaşamadım.Eğer yaşadıysamda hissetmedim. :D
 
Ben olsam Steam'den alırım. Hem çizilme riski yok kaybolma riski yok bir kere aldın mı sürekli sende kalır.

Yanlış bilgi vermeyelim !
DVD olarak aldığımızda içinden oyunun kodu ve dvdleri çıkar. Sen bu kodu girdiğinde steam, social club, origin, uplay vs. O senin hesabında kalır ve dvdlerin çizilse bile oradan indirebilirsin. Hem oyunun kutusunun elinde olduğunu bilmek, hissetmek felan çok ayrı eğlendiriyor insanı :) , elimden geldiğince oyunları kutulu almaya çalışırım ve dağlar kadar fiyat farkı olmadığı sürece de kutulu öneririm.
 
Herkese merhaba,
Sevgili Technopat sosyal üyeleri ve tüm yetkililere iyi akşamlar.
Öncelikle benim Phoenix marka Oblivion model bilgisayarım var ve bildiğimiz gibi bu modelde bir DVD takma yeri bulunmuyor.
Ben ise GTA 5 oyununu bilgisayara almak istiyorum fakat kutulu versiyonu dediğim problem yüzünden alamıyorum.
Steam üzerinden almak istiyorum fakat oyun 65 GB ama benim internetim ne yazık ki daha internetimi değiştirmediğimden 50 gb A.K.K'ya sahip. Benim için önerileriniz nelerdir?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler Technopat Sosyal Ekibi

İyi akşamlar. :D

AKK: Adil Kullanım Kotası
Harici bir cd rom alabilirsin. Ben kutulu almak isterdim hatıra kalıcak sonuçta. :)
 
Kardeşim bilgisayarını ortalama 1,5 gün açık bırak iner. Kutulu da alsan 5 GB kadar bir indirme daha yapacak ayrıca kutulu aldığında Steam'e ekleyemeyeceksin Social Club'a ekleyeceksin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı