Asphalt 8: Airborne Bir Hata Nedeniyle İndirilemedi (905)

Google elbet bir çözüm bulacaktır. Bu arada sorunun asıl kaynağının RAM'le alakası yok. 1.5 GB RAM'i olan Galaxy Tab 4'e sıkıntısız indiriyorum. Üstelik kendisi RAM kullanımı stabil olan bir cihaz değil. Ama gel gelelim G2'ye inmiyor aynı oyun.
Ben sorunu RAM'e bağlamadım zaten Google Play Store kapanınca sen kapat veye ram yetmezliğinden kapatnfark etmez bu hatayı veriyor bende. Artık yüksek boyutlu birşey indirceğimde ekranda sadece onu açık bekletiyorum veyada ekranı kilitliyorum Google Play açıkken.
 
Farkındayım, böyle RAM konusu açıldığında yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Konuyu RAM yetmezliğine çeken olmasın diye yazma gereği duydum.:)

Sorunu düzelen/düzelten var mı?
 
Yükle dedikten sonra ekrana gelen ''Sadece Kablosuz Üzerinden İndir'' tiki kaldırıp devam et diyerek çözdüm. Zaten Wi-Fi ağı üzerinden indirme yapıyordum fakat, yine de sorun çıkartıyordu. Neyse ki kendi adıma sorunumu çözdüm. :)
 
30'u geçik Xposed uygulaması kullanıyorum. Sanırm bende onlar uyumsuzluk veya sorun çıkartıyor. Onları kaldırıp deneyeceğim. Sorunu çözmenize sevindim. Aslında tam olarak çözülmüş sayılmaz, indirebilmek için oradaki tiki kaldırmamız gerekmemeli. Neyse, en azından uğraştıracak bir işlem değil.:)
 
@Silinen üye'ün dediği yöntemi denediniz mi? İşe yaramadıysa cihazın ekranını açık bırakıp indirmeyi deneyin, Play Store'u kapatmayın. Ekran zaman aşımını da kapamayı unutmayın yoksa ekran kapanır.;)
 
Tam çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bende de öyle oluyordu. Fabrika sürümüne geri döndürdüm yine aynı şeyle karşılaştım.Tekrar yüklemeye çalıştım oldu.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı