DirectX 12'li XBOX ONE vs PS4

Hangisi tercih edilmeli?

  • FOREVER PS4

  • DX12 li XBOX ONE


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

mechanix

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2015
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Sizce DX12 XBOX ONE performansını ne kadar etkiler? DX12 desteği XBOX ı performans açısından PS4 ün önüne geçirebilecek mi? DX12 destekli XBOX one mı tercih edilmeli, PS4 mü? Yorumlarınızı bekliyorum...
 
Gamepadle PCde de oynamak istiyorsan Xbox alabilirsin. Ayrıca Xbox ucuzladı. Dx12 ile de PS4 ün önüne geçeceğini sanmıyorum.
 
DirectX 12 öyle Xbox One için devrik niteliğinde olmayacak. DirectX 12 pc için gelecek. Tabii ki Xbox Öne'a da etkisi olacak ama yine de ps4 seviyesine gelemez. Çünkü bir kere Ps4 ün grafik birimi Xbox'a göre daha iyi olduğundan oyun performansı ps4 ün daha iyi oluyor. Zaten ben grafiklerde değişiklik olacağını sanmıyorum. Sadece Windows 10 ile gelecek bazı yenilikler olacaktır. Kısacası Forever PS4:neo::neo::neo::neo::neo:
 
FadeOut99 bende PS4 aldım ama görüntü olarak videolarda Xbox daha güzel gözüküyor.Teorik değil pratiğede bakmak gerek.Pratikte Xbox One daha iyi gözüküyor. Eksileri:
Onlineda Türk bulmak çok zor.
Oyunlar daha pahalı heleki Türkiyede.
Tasarımı.
Artilari:
Gamepad pc ile uyumlu.
PS4'ten daha ucuz.
Uygulamaları zengin.
Kutu içeriğindeki kulaklık.
 
Grafik bakımından kuşkunuz olmasın ps4 daha iyi. Ps4 ün bütün oyunları full hd iken Xbox'ın full hd oyunları sayılı. Grafik bakımından da ps4 ün grafik birimi daha iyi olduğundan ps4 daha önde. Bir kere online oyunuyorsanız kesinlikle ps4 almalısınız. Ayrıca oyunları ps4 den çok daha pahalı. Zaten satış rakamları da hangisinin daha iyi olduğunu belirtiyor. Xbox One 10.5 milyon satarken ps4 18.5 milyon satmış. Hatta ünlü teknoloji sitesi İGN bile ileride ps4 50 milyon, Xbox One 30 milyon satış yaparak aradaki fark daha da artacağının kanaatinde.
 
Gamepad pc ile uyumlu.
PS4'ten daha ucuz.
Uygulamaları zengin.
Kutu içeriğindeki kulaklık.

Bu yazdıklarınızın hiç birisinin XBOX ONE için bir artı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Daul Shock 4 de pc ile uyumlu, PS4 ten ucuz fakat aralarında çok büyük bir fark yok fiyat olarak, uygulamaları zengin demişsin ama ben oyun oynamak istiyorum tv izlemek değil. Zaten bir çok uygulaması türkiyede desteklenmiyor ve PS4 te de kutu içeriğinden kulaklık çıkıyor. Onun dışında iki konolun kontrolcüsünü de henüz deneme fırsatım olmadı fakat söylenenlere göre XBOX ONE kontrolcüsü daha iyi. XBOX ONE için artı olarak sayabileceğim iki şey var diyebilirim. Eğer söylenenler doğruysa XBOX kontrolcüsü ve DX12 desteği. DX12 desteğinin ne kadar faydası olacağı hakkında da hiç bir fikrim yok. Beklentileri karşılamaz ise XBOX bir kez daha mağlup olacak gibi duruyor...

PS4 tarafına baktığımızda exclusive oyunları olsun, bir çok oyunun FHD olarak çıkması olsun, türkçe oyunlarının daha fazla olması olsun bir çok artısı var gözümde. En önemlisi ise sony nin türkiye ye verdiği önem. Onlione oyunlarda XBOX ta türk oyuncu bulmak konusunda da sıkıntı yaşabiliyorsunuz.
 
Gamepad pc ile uyumlu.

Bu yazdıklarınızın hiç birisinin XBOX ONE için bir artı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Daul Shock 4 de pc ile uyumlu, PS4 .
PS4 var bendede 1 hafta oldu alalı. DS4 pcye bağlanılmıyor diye biliyorum. Bazı driverlar ile Xbox 360 kontrolcusu gibi bağlanılıyor. Eğer resmi bir driver varsa Sony'nin çıkardığı banada söle bende bağlayayayım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı