SuperOnline Fibernet Ping Yüksekliği

omarkai38

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. Superonline 50Mbit Fibernet kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır. Fakat son aylarda pingimde neredeyse 3 katı bir artış oldu. Müşteri hizmetlerini onlarca kez aramama rağmen modem resetlemek, ayar değiştirmekten başka bir şey yaptıkları yok. Benim yapabileceğim bir şey ya da müşteri hizmeletlerine derdimi nasıl anlatırım?

Örnek olarak: Ocak ya da Şubat ayı gibi 30-40 çıkan pingim yaklaşık 2-3 aydır alttaki gibidir.
pingtest.png

Not: Kablolu kullanıyorum, hiçbir şekilde ne bilgisayarımda ne de modemimde bir değişiklik yapmadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaşım 25 mbit 75 Akk paketini kullanıyor. Ping i Lol de 60 civarı. TTnet olsaydı Lol de 100 normal ama Superonline. En iyisi bi arayın.
 
Bende 94 falan. Fiber benimki de Superonline kullanıyorum. Beni rahatsız etmiyor pek. 100ms = 0.1 saniye gecikme diye biliyorum hatta ben. Müşteri Hizmetleri böyle maalesef. Kapılarında yatacaksın ki işine yarasınlar.
 
Ben de superonline kullanıyorum, ne lolde ne csgo da ms ya da ping sorunum çıkmıyor, video falan izlerken de çabuk doluyor, indirmeler de keza sıkıntısız. Büyük ihtimalle başka bir sorun vardır.
 
Merhaba.
Hangi IP adresi veya hangi domain'e ping atıp reply beklediyseniz bunu belirtin ki diğer arkadaşlarda aynı şekilde kontrol etsin ve sizinki ile arasındaki fark çıksın ortaya.

Her adresten aynı cevabı alamazsınız.

Yaşadığınız il ve ilçeyi belirtirseniz o bölgede başka arkadaşlar var ise onlarda kontrol edebilirler.
 
Ben de superonline kullanıyorum, ne lolde ne csgo da ms ya da ping sorunum çıkmıyor, video falan izlerken de çabuk doluyor, indirmeler de keza sıkıntısız. Büyük ihtimalle başka bir sorun vardır.
Bölgeden bölgeye değişiyor. Ayrıca DNS ve VPN kullanımıyla (Deneme, yanılma yoluyla) bu bağlantı hızı sorunu aşılabilir. Ben sadece Google DNS kullanıyorum ve oldukça da hızlı bir internetim var. Samsun, İlkadım, Uydunet.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı