Valorant rank saçmalığı

Gerçeklik

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
1.363
Makaleler
1
Çözümler
8
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro
Telefon : iPhone 11 64 GB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Oyuncu
Merhaba ben Valorant dereceli oynuyorum ama bir göreceksiniz bir adamlar geliyor var ya adamlar içimizden geçiyor.
Çok saçma bir rank sistemi değil mi? Demir 1 isen sadece demir 1 olanlar gelebilsin. Gidip de demir 1'e bronz 2 falan getirirsen nasıl alabilirler maçı?
Bu sebeple demir 1'den kurtulamıyorum. ):
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun en alt ligi olduğu için smurflemek isteyen kişilerin odağında olması normaldir. Bedava oyunlarda bu durum kaçınılmaz, sizi taşıyacak birilerini bulup gümüş/altın seviyelerine gelene kadar bu çileyi çekeceksiniz.
 
Hocam demir bir de kalmak da zor iyi başarmışsınız. Demir 1'den bronza çıkmam 1.5 gün sürdü. Biraz da sizinle alakalı olabilir. Kolay rank atlamak istiyorsanız sizden iyi kişilerle oynayın sizi taşısınlar.
 
Senin yeteneğin hangi rank için uygunsa ona ulaşırsın. Kendimi biliyorum, Silver I - Gold I arası bir oynayışım var. Hangi rank ile başlarsam başlayayım sonunda bahsettiğim ranka ulaşıyorum ve orada kalıyorum.
Bu arada alakası bile yok 2 tane gold arkadaşım var ama 2 gold arkadaşımla maçı eşit bitiriyorum ve demir rankta 25 ile 20 kill arası alıyorum ama takım reyna ile 5 kill alıp bize kötü oynuyorsunuz diye sövüyor. Çok saçma
 

Yeni konular

Geri
Yukarı