PEGATRON H36 Switchable Graphics Sürücü Sorunu

nuricankaygisiz

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2014
Mesajlar
27
Merhaba arkadaşlar Casper nirvana pegatron h36 laptobumda driver problemi yaşıyorum. Laptobum değiştirilebilir ekran kartına (Switchable Graphics) sahip. Yani İntel+AMD iki ekran kartı arasında geçiş yapabiliyorsunuz. AMD ekran kartı HD 5650. Casperin sitesinde güncel olarak bulunan driver 2010'a ait. Yanlız ben yabancı forumları araştırarak 2012 ye ait çalışan bir driver buldum ve kurulumunu yaparken siyah ekranda kaldı. Bir süre belki arkada yükleniyordur diyerek bekledim ve bilgisayarı güç tuşundan kapadım ki düşündüğüm gibi yükleme tamamlanmış. windows7 home basic işletim sisteminde gayet stabil bir şekilde kullanabildim. Sonradan format attım ve o driverı win 7 ultimate te çalıştıramıyorum. Driverı kurarken siyah ekranda yine aynı işlemi uyguluyorum ama işe yaramıyor. Bilgisayar yeniden başladığında driver kurulmamış oluyor. Win7 Homebasic e geçmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
Win7 de bile Driver sorunu yaşarken win8 de yaşamayacağımı kesin olarak söyleyebilir misiniz? Win 8 format şuan zor benim için birde attığımda olmazsa sıkıntı olur. Win 7 de birkaç unifl sürücü denedim olmadı çünkü.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı