2000 TL Civarına Ekran Kartı Tavsiyesi

o1handsome

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2015
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı alacağım limit 2000 TL civarı. Sizce oyun için hangi ekran kartını almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama 2000 TL'lık Ekran kartını besleyebilecek işlemci ve güç kaynağın var mı onuda söyleseydin.
Ona göre tavsiye verirdik.
 
O zaman süper, senin için en iyi ekran kartını arkadaşlar önermiş zaten. ama benim fikrim biraz daha beklemen çünkü yeni nesil Ekran Kartlarının çıkmasına az kaldı, beklemen senin için daha iyi olur.
 
Tamam çok teşekkür ederim
Şu an için GTX 980 fakat, r9 300 serisi gelecek, belki F/P olarak GTX 980' in üzerinde yer alabilir r9 390. Bu olaydan sonra gerileyebilir GTX 980' in fiyatı fakat bu düşüş azami 50 dolar civarında olur tahminimce. Tabi bu düşüş buraya nasıl yansıtılacak o da önemli. GTX 980' i tavsiye ederim, MSI Gaming modelini tercih edebilirsiniz. 2500 - 2600 TL gibi fiyatlara çıkma düşünceniz olursa GTX 970 SLI seçeneğini de değerlendirebilirsiniz, çoklu monitör ve yüksek çözünürlük konfigürasyonları için. Tabi bu avantajdan, SLI destekli oyunlarda faydalanabileceksiniz.
 
Bence acele etmeyin ben cidden inanıyorum AMD'ye. R9 300 serisinide beklemeni tavsiye ederim sonuçta 2000 TL bütçeniz var ve uzun süreli bir ekran kartı alacaksınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı