Satılık Asus HD 6370M Laptop-Bugüne Özel Büyük İndirim-300TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da geri dönüş yaparsanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
Hadi artık kardeşim ya.. Ürünü alalı iki hafta bir kargoya verilmez mi ya ? Yok bilgisayarcı arkadaşımda harddiskin içini boşaltıyor önemli verilerim var. Şimdiye kadar 10 TB lık arşiv depolanırdı. Ulaşamıyoruz diğer hattın takılı ise diğer hattının numarasını senden ürün alan üç kişiye vermek zorundasın. Kardeş iki güne ürün elimize geldi geldi bu forumlarda herkesin İP adresi var hesap bilgilerin var.

Nerede olduğun bir savcılık ile anında tespit edilir üç kişiden aldığın 1000 TL sana pahalıya patlar. Benden demesi forum yönetici arkadaşlar. Gerekeni yapmanızı rica ediyorum. 2 gün içinde ürün elime geldi veya gelmedi diye konuyu güncelleyeceğim. Gelmezse tüm yönetici arkadaşlardan İP adresi bilgilerini Bu konuda telefonu olan kişilere yollamanızı rica ediyorum. Adam ne telefona bakıyor ne ürün yolluyor.

Bir kişi 3 hafta önce alıyor. Aldığı zaman şehir dışına çıktım diyor. Başka biri geçen hafta alıyor şehir dışına çıkmam gerekti diyor. Başka biri 4-5 gün sonra alıyor. Şehir dışına çıkacağım diyor. Verilen para çok bişey değil ama alın teri ile para kazanmak çok zor bu adam gibi oyalaya oyalaya para kazanmıyoruz.

@MF @Recep Baltaş @son_goku @Ali Güngör @Murat5038

Gerekeni yapın lütfen. Kaç kişiyi mağdur etti. Bir ürünü kargoya vermek çok zor olmamalı. Biz güvendik baştan parayı yolladık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden aracı bir site üzerinden alış veriş yapmadınız ki. Bence site yöneticileri bu gibi durumlardan sorumlu değillerdir.
 
Yöneticiler tabii ki sorumlu değil. Bir anlık dalgınlığımıza geldi sen parayı yollamazsan başka biri var alıcı onunla görüşeceğim diyince ürünüde uygun bulunca yolladım. Diğer iki arkadaş da aynı tongaya düşmüş. Yöneticilerin veya başka birileri tabii ki sorumlu değil hata bizde ama İP adresini almam için yöneticileri etiketledim. Olmadı savcılık 2 saatte bulur zaten.
 
Satıcı geri dönüş yapmadı mı size. Ayrıca ne kadar para aldı ki sizden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Özel mesaj sistemimizin olmaması bu gibi kendi aranızda konuştuklarınızı bilmediğimizden her şeyin açık konuşulması içindir. Bu gibi satış işlemlerinde konu içinde konuşmalarınızı yaparsanız yazılanlarınız kayıt altında olur. Bu sayede mahkemeye delil olarak sunulabilir. Ancak telefon ile bunları konuşma kaydı tutmadıkları için delil sunamazsınız. Satıcı birkaç gün içinde cevap vermez ise para gönderen kişiler burada kendilerini bildirsin gerekli açıklamaları yaparız.
 
@Özkan Turan , ürünleri yarın kargoya vermeniz dileği ile. Aksi takdirde IP adresinizin yasal başvurularda kullanılması gerekli olduğunda ilgili mercilerle paylaşma hakkına sahip olduğumuzu hatırlatmak isterim.
 
Ben de parayı 4 gün önce yolladım. Cihaz pazartesi günü elinde olacak dedi ancak akşama kadar beklememe rağmen gelmedi. Kargoya verdiyse neden bir kargo takip numarası vermedi?
 
Son düzenleme:
Ben de parayı 4 gün önce yolladım. Cihaz pazartesi günü elinde olacak dedi ancak akşama kadar beklememe rağmen gelmedi. Kargoya verdiyse neden bir kargo takip numarası vermedi?
Gerekli bilgiler özel mesaj ile size bildirilmiştir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı