iPhone 6S Ne Zaman Çıkacak?

İsmail3734

Hectopat
Katılım
16 Aralık 2014
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
iPhone 6 almayı planlıyorum ama iPhone 6s çıkacakmış ve alınca onu alayım diyorum çünkü öğrenciyim. Ne zaman çıkar 1 ay sonra falan almayı planlıyorum da ne zaman çıkıyor bilginiz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın fakat şuanki telefonum Samsung Galaxy W. Facebook uygulamasını indirince bile kasıyor. Değiştirmem gerekiyor, eğer kısa zamanda gelecekse bekleyeyim diyorum. Yoksa iPhone 6 alıcam. Ne zaman çıkacağı hakkında bilgin var mıdır ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın fakat şuanki telefonum Samsung Galaxy W facebook uygulamasını indirince bile kasıyor değiştirmem gerekiyor eğer kısa zamanda gelicekse bekliyim diyorum yoksa iphone 6 alıcam ne zaman çıkacağı hakkında bilgin varmıdır ?
Beklemene değecek bir fark olacağını sanmıyorum. Üstelik okullar da bitti neredeyse yeni iPhone kışın gelecek koskoca yaz aylarında ne yapacaksın ? bence al bir iPhone 6 keyfine bak derim. :) Beklerim diyorsan bekle ama yazın zaman zor geçer.
 
Üstüne ne ekleyebilirler ki ? En fazla biraz daha ram iyi çözünürlük. Bunlar hep Kapitalizm. :(
Bana kalsa Android alın derim ancak, İphone alıcaksanız 6 iyidir.
 
Samsung'un ürettiği Galaxy W'yi kullanıyorum, tam bir facia. Bir daha Samsung telefon almayacağım. Ayrıca aklımda OnePlus One var. iPhone 6 ile arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsungun ürettiği Galaxy w yi kullanıyorum tam bir facia bir daha Samsung telefon almıcam.Ayrıca Aklımda OnePlus One var iphone 6 ile arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim.
Siz bilirsiniz. Samsung'un orta fiyatlı telefonlarına bulaşmamak en iyisi. Ancak Note 4'ü adamların hakkını yememek lazım çok güzel yapmışlar bence.
 
Doğrudur ama ben kararımda kesinim. Bulaşmayacağım Samsung'a. Bana göre tek başarısı 840 Evo SSD'leri :)
3 yıl Android telefon kullandım sizce iOS'a geçmeli miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsungun ürettiği Galaxy w yi kullanıyorum tam bir facia bir daha Samsung telefon almıcam.Ayrıca Aklımda OnePlus One var iphone 6 ile arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim.
Oneplus one, cyanogen kullanıyor. Tam bir Android tadını vereceğini hiç zannetmiyorum. Tasarım olarak çok şık ama Google'dan mahrum kalmak istemiyorsanız, diğer Android telefonlara bakın. Mesela LG G3 - G4 :)

doğrudur ama ben kararımda kesinim bulaşmıyacağım samsunga bana göre tek başarısı 840 Evo SSD'leri :)
3yıl android telefon kullandım sizce iosa geçmelimiyim ?
Kesinlikle Android devam et, kasma yapan telefonlar alt seviye telefonlar. Al bir Z3,G3,G4,M9,Note 4,S6 Takıl kafana göre mis.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı