Z97 Gaming 7, 4790K ve GTX 980 PC Toplama

Arkadaş daha önce 2000TL bütçe için ekran kartı tavsiyesi de istemişti. Hayali değil gibi, bütçe belirtmeyince 5000TL üstü hayali görünüyor ister istemez.
Eksen güvenilir bildiğim kadarıyla, arada sırada ufak şikayetler var ama genel anlamda müşterileri memnun. Ama kendim alışveriş yapmadım. Şikayetvar gibi platformlara bakarsanız, bu tarz siteler hakkında biraz da olsa fikir edinebilirsiniz.
Arkadaşlar bende vakti zamanında açtım ama ne bileyim belkide ben iyi niyetli bakmıyorum. Neyse toplanan sistem ile ilgili yoruma gerek yok alınabilecek en iyi parçalar. x99 platformuna gerek yok bence. Ayrı bir psu almaya da gerek yok. 550 wattlık psu dahil kasalar var piyasada onlara bakılmasını tavsiye ederim. Onun haricinde gaming 7 anakart biraz abartı gibi gaming 3 bile yeterli olacaktır. Hatta illa gaming olmasına gerek bile yok.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı