Hangi GTX970 Markası Tercih Edilebilir?

mustafa evren

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, ben bilgisayarım için ekran kartı bakıyorum ve bunun GTX 970 olmasına karar verdim ancak hangi markanın 970 ekran kartını alacağıma karar veremedim. Sizce MSI GTX 970 ekran kartını mı? Yoksa ASUS GTX 970 almalıyım? Hangi ekran kartını önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu soruyu her gün forumda cevaplıyorum. Azcık gezip dolaşsanız görürsünüz zaten. Görünüş olarak hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın, aralarında o kadar fark yok ikisi de her konuda iyidir.
 
Bütçeniz yetiyorsa Galax HOF ve Evga FTW modellerinden birini tercih edin, bütçeniz daha düşük ise Gigabyte G1 modelini tercih edin. İlla MSI ya da Asus diyorsanız MSI az bir farkla daha iyi.
 
Son düzenleme:
60 dereceye kadar fanların çalışmaması, yeni fan tasarımı, fanların bağımsız çalışması ve sunduğu yazılımlardan dolayı MSI tercih ettim ben. Eğer saf performans istiyorsanız HOF, FTW ve G1 modellerine bakmalısınız. Onlar MSI modelinden daha performanslı. Fakat GPU aynı olduğu için stock performanslarda uçurum fark yoktur. Ancak O.C farkı olabilir. Karar size kalmış. Ben MSI öneriyorum.
 
HOF'da özel GPU'lar var yani silikon kalitesi çok iyi olan GPU'lar seçilir. OC performansı yüksektir, en hızlı GTX 970'tir, faz sayısı fazla, PCB'sı kalın yani alınacak en iyi GTX 970 bana göre HOF ile FTW alınmalı. Bunlar alınamıyorsa Gigabyte G1 Gaming.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı