İşletim Sistemi FPS'yi Etkiler mi ?

SlS MF

Hectopat
Katılım
22 Mart 2015
Mesajlar
36
Yer
Nevşehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ögrenci
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi daha önce Vista kullanıcısıydım. :( Windows 8.1 CD'si aldım arkadaştan (orjinal). FPS'yi etkiler mi ?

Windows 8.1 Pro.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Etkiliyor bildiğim kadarıyla. Windows 7'nin aero teması daha çok güç tüketiyor, Windows 8.1 biraz daha az yoruyor sistemi. Ama bir insanın sistemi iyiyse işletim sistemi farkından çok etkileneceğini pek düşünmüyorum.
 
Güncellik önemli! Windows 7'de DirectX 12'yi alamazsın. FPS'yi DirectX 12 çok etkileyeceği için arada büyük bir fark açılacak. Zarar görmemek için güncel kalmalısın. Yani Windows 8.1 Pro Update 3'u kurman yararlı olur.
 
Devasa fark olmaz ama 8.1.3 daha stabil ve hızlıdır.
Abi birde benim anakartım Asrock N68C-GS FX. Ses kartım Windows 8'i desteklemiyor. İnternetten bulduğum bir sürücü ile çalıştırabiliyorum ama ben direk Windows 7 kurdum. Birde ben bir ara İşlemci'me hız aşırtma yaptım ve yağtığımda internet kartımın mac adresi sıfırlandı. Sizin bir programınız vardı. O program ile mac address değiştirebiliyordum. Neyse gelelim konuya. O program Windows 8'de çalışmamaya başladı. Bende Windows 7'yi kurup anakart'ın cd'sinden internet sürücüsünü kurdum. Ama ne yapmam gerek ? Bu internet'in mac address'i sıfırlandığı için her açılışta F1'e de basmak zorundayım. Nasıl düzelir bu ? Forumda 10 defa konu açtım, cevap gelmedi. Lütfen cevaplayın. Biliyorum yanlış yere yazdım ama arkadaş cevabını aldı. Birde ben cevabımı alayım :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı