200 TL Hoparlör ve Mikrofon seçimi

StanMadara

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2015
Mesajlar
113
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar genelde şarkı dinleyen ve Skype'de takılan birisi olduğumdan ses sistemim yetersiz kalıyor.

Toplam bütçem 200 TL civarı,daha aşağıda olabilir birazcıkta geçebilir sorun değil.
İstediklerim : Bir adet mikrofon ve 1+1 2+1 3+1 4+1 farketmez bass müziği de iyi bir şekilde iletebilecek bir hoparlör.

Mikrofon biraz kaliteli ama o kadarda pahalı olmasın toplam bütçenin 1/4 üne kadar yani 50 tlyi geçmeyecek birşey olsun gerisi hoparlöre dayalı.

--Trust mikrofon çok hoş duruyordu fakat baktımki trust durmadan en pahalı ürünlerin çakmalarını yapıyor tereddütteyim.Önerilerinize açığım.
 
Bende kulaklık alman taraftarıyım. Asus Cerberus alabilirsiniz çok kaliteli ve güzel bir kulaklık. Buyrun incelemesi de var;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ediyorumda fotoğraftanda görebileceğiniz gibi ben kulaklık takan birisiyim ve kulağımı rahatsız edicek kulakları hiç sevmiyorum,G230 almayı düşündüm surrond yok kötü paraya deymez dediler Asus Cerberus'u bende düşündüm kullanan varsa cevap verirse sevinirim.
 
G230 her ne kadar rakiplerine göre iyi bir kulaklık olmasa da kafaya tam oturan ve kulağı rahatsız etmeyen bir yapısı var.
 
Creative ses sistemi alabilirsin ucuz ve bası kuvvetli tercihim 2+1 yeter bence sana ama kulaklık alıcaksan g35 mikrafonlu 7.1 harika bir kulaklık oyun deneyimi muhteşem fiyat tuzlu ama hiç pişman olmazsın

Harici mikrafon alma kulaklıklı birşeyler al bence
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı