Monitörü overclock etmek

Samsung S19B150 monitörüme Overclock yaptım arkadaşlar. 1920x1080 çözünürlükte sorunsuz çalışıyor. Gta 5 ile test ettim, monitör ile bir sıkıntım yok ama GT 630 1080P'ye alınca, 1366x768 çözünürlüğündeki ayarlarla 15 FPS'e düştü. :) Isınma ile karşılaşırsam eski çözünürlüğe döneceğim. :) Şu anlık monitörden yana bir sıkıntı yok ama.

Ekran Görüntüsü (48).jpg


Ekran Görüntüsü (49).jpg


(Gta 5 oyununu grafikli oynadığımı düşünüyordum. 1080P ye alınca sadece resmen görsel şölen oluştu. Ben alışkın değilim böyle oyun oynamaya. :) )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş

Abi aslında sormak istediğim bunun bir zararı olucak mı?

Birde ben yüksek çözünürlük de oynuyacağım zaten bununda hz değerine katkısı olucak mı ?

Özür dilerim bir yanlışlık olmuş.
Yüksek çözünürlükte ''oynamıyacağım''
 
Az önce sırf merakımdan deneyeyim dedim. 60 Hz. monitörümü 70 Hz. yapabildim. 75'i kabul etmedi. 70 de iyidir, fazla zorlamamak lazım. Teşekkürler Recep Baltaş. :)
 
Bunun için uygulama indirmenize gerek yok. Paneleden yapabilirsiniz. HZ artırmak için panelinizin ve önemli olan ve transistorlerin kalitesidir. Vel'hasıl kelam Phillips'i OC etmek ile INCA OC etmek aynı olabilir ama 3 ay sonra INCA bobin şişmesi olursa şaşmayın çünkü Japon Kondansatörleri kullanmaz ucuz ürünler.
Sağlam markalar kullanıyorsanız OC yapın. Beğenilen Asus, Acer gibi gamer üreticileri daha yeni yeni geçmeye başladı kaliteli yapıya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı