GA B75M-D2V Yosemite Kurulumunda Hata

Bu hackintosh virüslü müdür sizce ? herhafta kozmetik ürünleri sipariş ediyorum internetten kredi kartı ile sıkıntı yaşar mıyım sizce ? Nolur kusura bakmayın amma soru sordum yardımın için çok teşekkür ediyorum sorun yaşadıkça yazacağım iznin olursa cennetle müjdelenirsin inşallah.

Eğer Windows önemli değilse HDD tamemen formatlayın. Bunun için yükleme ekranında Disk İzlencelerini açın.
  1. Formatlayacağınız HDD Sol kolondan seçin.
  2. Sağ Pencereden Bölüntü seçeneğine tıklayın.
  3. 1.Bölüntü seçin.
    Eki Görüntüle 72843
  4. Seçenekler= GUID Partiton Table seçin ve uygula ile işlemi tamamlayın.
    Eki Görüntüle 72844
Bu internet ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor sizce ? Arama alanları, proxy sunucusu gibi şeyler yazıyor.
 
Hackintosh virüs içermez. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Bende kullanıyorum çünkü, bankacılık işlemlerinde. Windowstan daha Güvenli.
DNS ayarına ihtiyacınız varmı? Internet çalışmıyormu? Biraz daha ayrıntılı yazın.
 
Şimdi internet bağlantısını yapılandırmadım "Elle, DHPC kullanarak" gibi seçenekler vardı bilmediğim için hiçbirşeye dokunmadım. Kurulumu tamamladım ama mouse falan baya ağı hareket ediyor ekranda da dalgalabmalar oluyor sanırım driverlardan kaynaklı bu driverlar için ne yapmam gerekiyr sizce ? Teşekkürler şimdiden :) @montezuma modemimden gelen bağlantıyı kullanmak istiyorum ihtaycım yok dns'e şuanda :)
 
Ethernet için, Multibeast 7.3.0 indir. Multibeast/drivers/ network / realtek/ rtl8111 kur.
Downloads - tonymacx86.com
@montezuma Bu ethernet ile ekran kartının kext'imi buldum ama ekran kartımı 1 Gb gösteriyor ayrıca ramlarimde "8gb ??" şeklinde yazıyor o soru işaretlerini kaldırabilir miyim ? Birde ses'in kext'ini yükledim ama ses hala yok daha önceden yanlış ses kextleri yüklemiş olabilirim ondan olabilir mi ? Tekrar çok teşekkür ediyorum.
 
Ekran kartım 1GB mış zaten çok özür dilerin multi beats'ı indirdim dediğinizi seçtim fakat şöyle bir hata veriyor "There is no '/Extra/org.chmelon.Boot.plist' file on the target volume. Either place one there or select 'Customize>basic boot Options' to continue"
 
Multibeast içinden sadece dediğim kexti yüklemeye çalıştığından emin ol. Muhtemelen bir boot komutu yüklemeye çalışıyorsun.
 
Ekran kartım 1GB mış zaten çok özür dilerin multi beats'ı indirdim dediğinizi seçtim fakat şöyle bir hata veriyor "There is no '/Extra/org.chmelon.Boot.plist' file on the target volume. Either place one there or select 'Customize>basic boot Options' to continue"
Yok vallahi sadece dediğiniz komutu uyguluyorum
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı