Steam ''Windows ebeveyn denetimi şu anki kullanıcı için oyunu engelledi'' hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ZalımKeleşçi

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
6
1621101083056.png


Yeni RDR 2 aldım oyunu yükleyene kadar sorun yoktu bir gün sonra oyuna girdiğimde böyle bir hata aldım oyun hiçbir şekilde açılmıyor her yolu denedim ama olmadı verdiğim paraya mı acıyayım Türkiye'deki internet şartlarıyla yüklediğim 120 GB oyuna mı bilemedim çözümünü bilen varsa şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
 
Steam'i açın sağ üstte 2 tane insan kafası var ona tıklayıp önceden belirlediğiniz 4 haneli kodu girin sonra da bunun bir daha olmaması için sol üstte Steam yazıyor ona basın ayarlara tıklayın ve orada 2. seçenek olarak aile yazıyor aileye tıklayın oradan aile görünümünü yönet deyip yeniden ilk başta girdiğiniz 4 haneli kodu girin ve aile görünümünü devre dışı bıraka tılayın ve yeniden aile görünümünü devre dışı bırak deyin ve sonra sol üstte kütüphane yazan yere tıklayın tıklayın ve sorunun çözülmüş olması lazım.
steam i açın sağ üstte 2 tane insan kafası var ona tıklayıp önceden belirlediğiniz 4 haneli kodu girin sonra da bunun bir daha olmaması için sol üstte steam yazıyor ona basın ayarlara tıklayın ve orada 2. seçenek olarak aile yazıyor aileye tıklayın oradan aile görünümünü yönet diyip yeniden ilk başta girdiğiniz 4 haneli kodu girin ve aile görünümünü devre dışı bıraka tılayın ve yeniden aile görünümünü devre dışı bırak diyin ve sonra sol üstte kütüphane yazan yere tıklayın tıklayın ve sorunun çözülmüş olması lazım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı