Cooler Master CH321 alınır mı?

Bana kalırsa Gamenote H2002D ürününü almalısınız. 7.1 şart değilse fiyatına göre muazzam bir kulaklık. @brandmen
 
Bana kalırsa Gamenote H2002D ürününü almalısınız. 7.1 şart değilse fiyatına göre muazzam bir kulaklık. @brandmen
bakıyıim bi hocam teşekkürler , jd ile karşlıaştırınca gamenote da çok bilindik bir marka değil , jd 710 arasında da 2 kat fiyat farkı var bu attığın kulaklık arasında değer mi sence ?
 
Bakıyıim bir hocam teşekkürler, JD ile karşlıaştırınca Gamenote da çok bilindik bir marka değil, JD 710 arasında da 2 kat fiyat farkı var bu attığın kulaklık arasında değer mi sence?
JD kronik. Rampage, JD, Gamepower kronik markalar
 
Hocam Anker Q10 ürünü oyuncu kulaklığı değil ki?
Biliyorum. Ses kalitesinde bayagı övüldügu için aldım.Nerde görsem tavsiye ediliyordu ve bende telefonda kullanabilmekte istedigimden bu modeli tercih ettim .Şuan ki piyasasından çok ucuza görünce de kaçırmak istemedim .
nasıl memnun musun ? yorumlarına baktımda sesi falan çok iyi demişler ama mikrofnun göremedim resimlerde:)
Ses kalitesi konusunda çok memnunum .Oyuncu kulaklıgı olmadıgndan mikrofunu içinde gömülü olarak geliyor .
 
Son düzenleme:
Selamlar hortlatmış gibi olacağım ama olsun. Dediğin kulaklığı kullanıyorum yaklaşık 1 senedir hala çalışıyor bir sıkıntısı yok ama değiştirmek istiyorum çünkü benim kulağımda yara yapıyor ve kulağımın uyuşmuş olduğunu hissediyorum. Günde 8-10 saat bilgisayar başındayım uzun süre kullanımda böyle bir sıkıntısı oldu bana, belki sadece banadır onu da bilemiyorum. Kulağım çok ağrıdığı için sesleri 100 yapıp boynuma asarak kullanıyorum cs go gibi oyunlar oynamadığım zamanlarda. Onun dışında herhangi bir olumsuz yönünü görmedim mikrofonu güzel bence fiyatına göre o zamanlar 280tlye almıştım. Benim gibi uzun süre bilgisayar kullanmıyorsan gayet iyi iş görür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı