Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt homofobik eleştirilere maruz kalınca kendisine destek mesajları yağdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değerli forum üyeleri; bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, kız arkadaşıyla barıştığı şeklinde yorumlanan bir fotoğraf paylaşmıştı.
Sevgilisiyle daha doğrusu. Bu yüzden de homofobik eleştirilere maruz kaldı.

Twitter üzerinde de kendisi için bir tag açılmış durumda ve yüzlerce insan mesaj yazıyor.

Kaynaklarım:

Kadının kimlerle aşk yaşadığına, kimlerle yaşadığından ziyade bence smaçlarına bakın.
Dünyanın en iyi smaçörlerinden biri olarak nitelendiriliyor şu an.
Arkadaşlar düzeltme: Kendisi pasör çaprazıdır.

Bu da benim kendi yorumumdur. Sonuna kadar arkandayım abla!
 
Ne kadar saçma şeyler ya bunu haber yapmaları. Homofobik değilim, kimse kimsenin hayatına karışamaz ama bunu haber yapmaları saçma bir şey.
 
Ülkemizin yobaz kişileri ve malum partinin elemanları böyle alçak yorumlar yapar. Herkesin kendi hayatı kimse karışamaz, beğenmeyen yallah Arabistan'a.
LPG sadece İslam ülkelerinde sevilmiyor sanıyorsun galiba. Ülkemizde iyi bile yaşıyor lpgler, yurtdışında anti-lpg grupları bile var tamamen şiddet odaklı. Ha, herkesin kendi hayatı kendine, lpgli olan da kendi içinde yaşasın bunu, etrafta ilişkisinin reklamını yapmasına gerek yok, spor alanındaki başarısına falan kimse bir şey diyemez zaten.
 
LPG sadece İslam ülkelerinde sevilmiyor sanıyorsun galiba. Ülkemizde iyi bile yaşıyor LPG'ler, yurt dışında anti-LPG grupları bile var tamamen şiddet odaklı. Ha, herkesin kendi hayatı kendine, LPG'li olan da kendi içinde yaşasın bunu, etrafta ilişkisinin reklamını yapmasına gerek yok, spor alanındaki başarısına falan kimse bir şey diyemez zaten.

Bilmiyor ki Hristiyan'larda LGBT'yi desteklemiyor ve hristiyanlıkta da aynı şekilde yasak, arapları sevmem ama sadece araplardan genelleme yapmak çok saçma bir şey olmuş Almanya ve Polonya gibi ülkelerde eş cinsellerden nefret ediliyor (çoğunluk) bunu konuşan yok hocam varsa yoksa popüler kültür köleliği.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı