Lenovo Legion 5 Pro Satış Tarihi 2 ay sonra

@Radeon RX 5500M Okuduğum kadarıyla MSI kasalarının özellikçe düşürülmüş hâliydi, yanlış mıyım? Bir de Max-Power (115+15 Watt) bir RTX 3060 mı alırdınız yoksa Max-Quite (100 Watt) bir RTX 3070 mi? Gerçekten, şahsen çok istedim Monster almayı lakin bu forumda... okuduğum şikayetler beni markadan soğutmaya yetti hatta arttı.
 
@Radeon RX 5500M Okuduğum kadarıyla MSI kasalarının özellikçe düşürülmüş hâliydi, yanlış mıyım? Bir de Max-Power (115+15 Watt) bir RTX 3060 mı alırdınız yoksa Max-Quite (100 Watt) bir RTX 3070 mi? Gerçekten, şahsen çok istedim Monster almayı lakin bu forumda... Okuduğum şikayetler beni markadan soğutmaya yetti hatta arttı.

Değil hocam, alet birebir MSI GP76. hiçbir fark yok. Üstüne beyaz olması daha hoş geliyor bana. Şahsen OC ve MUX olduğu için 3060 seçerdim, 3070 muxsuz bir hiç bana göre. Şikayetler konusunda dediğim gibi, sorun çıkaranlar Clevo ve tongfang üretimi. MSI güvenilirliğiyle nam salmış bir firma.
 
@Radeon RX 5500M O zaman alanların konularını inceleyip görüşlerini alayım, yine tezada düştüm bak.

Çok iyi anlıyorum sizi, Legion 5 ve Alpha 17 arasında kaldığımda aynı hissi yaşamıştım:D tabii inceleme bulunmamasını da göze alarak Alpha seçtim ve doğru seçim yaptığıma inanıyorum. MSI özellikle GP serisi kesinlikle üzmez hocam. İsterseniz bekleyin, isterseniz alın beğenmezseniz 2 hafta koşulsuz şartsız iade hakkınız var zaten.
 
Az önce Lenovo Türkiye instagram üzerinden aldığım mesaj
"Merhabalar, ürünümüzün 2021 eylül-ekim döneminde stoklarımıza girmesi beklenmektedir. İyi günler dileriz."
 
Az önce Lenovo Türkiye instagram üzerinden aldığım mesaj
"Merhabalar, ürünümüzün 2021 eylül-ekim döneminde stoklarımıza girmesi beklenmektedir. İyi günler dileriz."
Hayır, olamaz ya. O "Ekim" ibaresini koymayacaklardı. Demek ki Aralık'ta gelecek...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı