Okullar ertelenir mi?

Oralara gitmek zorunlu mu?

Genelleme yaparak konuşmasan çok daha mantıklı olacak.

Sen "aşırı" sıkıldığın için vakalar artsın, ölümler artsın mı istiyorsun?

E o zaman bilip bilmeden konuşmamayı öğrenmen gerekiyor değil mi? Benim sınıfımda 38 kişi ve camımız bozuk açılmıyor. Kendi nefesimizde boğuluyoruz.
Niye herkes beni yanlış anlıyor? 😀
Hocam benim demek istediğim bu değil. Tabi ki okulların açılınca vakaların artıcağını hepimiz biliyoruz. Evde durmayı seven birisiyim zaten. Sadece arkadaşlarımla zaman geçirmeyi özlemiştim, ondan bahsettim. Yoksa ben illa okullar açılsın demiyorum. 1.5-2 ay sonra kesin kapatacaklar zaten. Yoksa benim ''aşırı'' sıkıldığım falan yok.
 
Okullar açılmalı artık. Fakat ben gerekli önlemlerin alındığını düşünmüyorum. Sınıfım 41 kişi. Bu kadar insanın aynı odada 8 saat ders işlemesi cidden pek mantıklı değil. Hibrit sistemi daha uygun görüyorum. Hibrit sistem ile dengeyi bulursak bu sefer tam gün eğitimi de deneyebiliriz. Uzaktan eğitimi Allah bir daha göstermesin. Hiç bir şey anlamadım uzaktan eğitimden. Bir de ben 8 saat boyunca maske takamam. Maske takınca çok daralıyorum. Beynime oksijen gitmiyor resmen. Bence hibrit eğitim ile yavaş yavaş açılıp sonra tam gün devam etmek daha mantıklı. Yoksa bu haliyle fazla dayanmaz 1 aya kapanır. Kısacası ertelenmemeli ama gerekli önlemler kesinlikle alınmalı ve açılmaya hibrit eğitim ile başlanmalı.
 

Geri
Yukarı