Çocuk durup dururken seni döverim diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam kaç yaşındasınız bu arada? Yaşınız büyükse hayırdır kardeşim çekil önümden diyip rahat korkuturdunuz çocuğu.
 
Ayakların titreyecek kadar korkaksan dokunsa ölürsün.
Anlamadınız herhalde hocam ben gittikten sonra ayaklarım titremeye başladı bu durumlarda panik atağım başlıyor ve ayaklarım titriyor o olayı kafamdan attıktan sonra titreme gidiyor.
 
Selam, bugün talihsiz bir olay yaşadım. Evimden güzelce çıktım, bisikletimle parka gittim antrenman vs. yapmak için. 15-20 dakika geçti aradan ve çocuğun biri, 12-13 yaşlarında, bisiklet yolu ile yürüyüş yolunun ortasında duruyor ve beni şaşırtarak geri geliyor. Ben de sağdan usulca geçtim ve sonrasında çocuk beni çağırdı ve dedi ki: "az kalsın bana vuruyordun, farkında mısın?" ben de diyorum ki neden yolun ortasında duruyorsun o zaman ve dedi ki kızlarla konuşuyorum.

Yaşı 12-13, kız kesiyor ve bana vuruyordun kısmında vurmadım dedim ve bana şunu söyledi: "seni bir daha burada görürsem döverim." çocuğun gözlerinin altında hafif çizikler ve ben de kavgacı bir insan olmadığım için oradan uzaklaştım ve giderken ayaklarım titriyordu. Bende olan panik atak bu ama sonrasında kafamdan atınca düzeliyor.

Neyse, bunu size anlattım bir anım olsun diye. Onun dışında güzel geçti günüm, antrenmanımı yaptım bol bol iyi forumlar.

Bence yanında kendini korumak için bir şey taşı. Eğer tehlikeli yerde yaşıyorsan çok büyük sorunlar çıkarabilir sana deneyimliyim :(
 
@fallxry Burası Türkiye. Yaşı en fazla 8-9 olan bir çocuk bana bıçak çekip kafa göz dalmıştı. Derdi neydi ben de bilmiyorum.
 
@fallxry burası Türkiye. Yaşı en fazla 8-9 olan bir çocuk bana bıçak çekip kafa göz dalmıştı. Derdi neydi ben de bilmiyorum.

İşte aileleri öğretmemiş terbiye suriyelilerle daha beter oldu Suriye'li birisi gelmiş sen Türk müsün kürt müsün diye sorguluyordu beni.
 
Allah Allah, New York'ta böyle olaylar olmazdı normalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı