Opera'ya hayır

Aynı operayı mı kullanıyoruz? Herkes hantal, çok yavaş demiş ama bende ışık hızında. Veri satıyor olayında da Opera'yı bırakıp Chrome'a geçmek ironik geliyor.
Son zamanlarda ciddi takılmalar olmuştu. Silip yeniden kurduğumda düzeldi. Muhtemelen 1. sebep olan corrupted opera installitition'dan kaynaklı.
 
Klasik Opera'yı bayağıdır kullanmaktayım çok az eksisini gördüm bence güzel bir tarayıcı Opera GX ise bence ortalama bir tarayıcı kullanır mısın derseniz mehh derim.
 
Opera'a güvenmeyip(?) VPN'lere güvenmek sence tutarlı mı?

Kendi VPN'ime güvenemez miyim?
Telefonuna indirdiği her uygulamaya bütün izinleri vermeyi sorun olarak görmeyen technopatçiler Opera'nın veri sattığını duyunca resmen şoka girdi sanırım, bu konuya neden 400 mesaj gelmiş 🤨

Google çalmıyor hocam, sadece Opera çalıyor (!)
Verimi satsa ne olacak sanki önemli biriyim? Ya siz?

Böyle düşünenler hala var ise ben hiçbir şey öğretememişim.
Brave çok masum zaten. Bak Firefox da babamızın kardeşi gibi seviyor bizi. :)

İstediğinizi kullanın, verinizi almak isteyen her türlü alır.

Tor Browser ve qutebrowser ile alan alır değil mi?
 
Tor Browser ve qutebrowser ile alan alır değil mi?
Yahu sen "Lan verilerimi alıyormuş uyanıklar." diye çakana kadar Facebook'ta, orada burada arkadaşlarınla şapkalı ve Adidas eşofmanlı fotoğraflar atmadın mı? Orada burada ailenle, arkadaşlarınla sohbet etmedin mi? "Batsın bu hayat ulan." diye müzik zevklerini, sevip sevmediğin insanları paylaşmadın mı? Sen verilerini cukka yaptıklarını çakana kadar onlar senden misli mislini aldı zaten ve her gün kervana yeni birileri girip, çıkıyor. :)

Bu verilerinizi alan kişiler buradaki hepimizden muhtemelen daha zekidir ve adamlar cidden sizin verinizi almak isterse büyük ihtimalle alırlar. Davalar mavalar açılana kadar da verileriniz bir güzel işlenir, cukka yapılır, afiyetle yenir, üstüne kaymağı sıyırılır. Siz de Tor girince hacker olursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı