Kızla konuşma fırsatı nasıl yaratılır?

1card1

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2021
Mesajlar
1.691
Makaleler
1
Çözümler
2
Korkak gibi DM'den yazmak istemiyorum ama yüz yüze de konusulmuyor. Teneffüs baslayınca hemen kacıyor, sınıfta durunca da etrafında bir sürü kız oturdugu icin gidip 'naber ya reis' denecek bir yer bile kalmıyor. Nasıl bu kızla konusma fırsatı yaratırım?
"Müdür kapısının önünde bekle, oradan bir ögrenci gönder, 'hocam, müdür X X adlı ögrenciyi cagırıyor' dedirtip müdür kapısının önünde beraber bekleyin" gibi taktikler bekliyorum.
 
Burada ne fazla asosyal varmış.
Aynen öyle. Mesela @LEGEND.35.


Direkt olarak boş bir anını bekleyin kızın. Yalnızken nasılsın diye konuşma başlatın. Sohbetiniz sararsa o zamanla yanınıza gelir zaten.
 
Burada ne fazla asosyal varmış.

Asosyal oldugumu tam olarak nereden cıkardın? Kızın yanına gidip ayakta durup 'naber, konuşabilir miyiz? "ben senden hoslanıyorum' mu diyeyim? Daha önce denedim ve basarısız oldum. Ne yapıp ne yapmamam gerektigini biliyorum, ve şu an konuşma fırsatı yaratmam gerekiyor. Onu da nasıl yaparım diye fikir soruyorum sadece.
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
Öyle git yanına konus demekle olmuyor. Konusma fırsatı olması lazım ve aramızda en azından bir seylerin olması lazım. Tanımadıgım, hiç konusmadıgım birine teklif mi edeyim? 'Git yanına konus iste' ne demek? Yanında dikilip m-merhaba konusabilir miyiz demek ezikce olur. Öyle ortamına göre girilip konusulması lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma sapan taktiklere gerek yok gidip yanına arkadaş çevresinde gelir misin bir şey konuşmak istiyorum diyeceksin sonra da anlatacaksın. İnan bana burada alacağın saçma taktiklere 3-5 sene sonra gülersin.
 
Acele etmeyin ortak bir konu bir şey olunca muhabbet olur. Öyle gereksiz taktikleri de denemeyin kazanacağım derken kaybedersiniz. Kızın dikkatini çekecek ve gizem uyandıracak hareketler yapın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı