Kilo nasıl alınır?

Marc Marquezzz

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
1.213
Çözümler
2
Yıllardır böyle bir sorunum var. Ne kadar öğün arttırsam da alamıyorum. Olmam gereken kilonun 15 kilo civari altındayım. Yıllar önce takviye olarak süt kullanmıştım ama neydi markasi hatirlamiyorum. Kilo almak istiyorum, buna doğrudan etki edecek ne onerirsiniz, takviye gida vs gibi? En azindan kisa sürede birkaç kilo alayim.
 
Kısa sürede birkaç kilo almak istiyorsanız kaliteli bir Gainer alın. Geceleri yatmadan önce için. Gün içinde veya sabahtan içerseniz hem kilo alma etkisini azaltır hem de uyku yapar.

Ama genelde içerikleri kalitesiz karbonhidrat vb. bileşenlerden oluştuğu için sporculara Gainer önermem. Sizin istediğinize uyuyor diye söyledim, seçim sizin.
 
Aynı sorun bende de var, boyum 172 kilom 53.Dahiliye çocuk bölümüne yönlendirdiler.Kan, idrar ve büyük abdest örneği vereceğim pazartesi günü.En iyisi doktora gitmen.Bu arada yaşım 16.
 
Aynı sorun bende de var, boyum 172 kilom 53.Dahiliye çocuk bölümüne yönlendirdiler.Kan, idrar ve büyük abdest örneği vereceğim pazartesi günü.En iyisi doktora gitmen.Bu arada yaşım 16.
Sonuclari paylasirsan sevinirim hocam.
Kısa sürede birkaç kilo almak istiyorsanız kaliteli bir gainer alın. Geceleri yatmadan önce için. Gün içinde veya sabahtan içerseniz hem kilo alma etkisini azaltır hem de uyku yapar.

Ama genelde içerikleri kalitesiz karbonhidrat vb. bileşenlerden oluştuğu için sporculara gainer önermem. Sizin istediğinize uyuyor diye söyledim, seçim sizin.

Nereye kadar goturur gainer hiç bilgim yok o konulardan 1 ay duzenli kullanmak ne kadar etki verir tahminen? Ve gainer oneriniz nedir?
@polat.cbk
 
Nereye kadar goturur gainer hiç bilgim yok o konulardan 1 ay duzenli kullanmak ne kadar etki verir tahminen? Ve gainer oneriniz nedir?
1 Ayda kullanmana bağlı olarak sadece Gainer minimum 3 kilo aldırır. Senin gün içinde diğer yediklerinle birlikte bu minimum 5 kilo olur. Normal bir Gainer kullanmak istersen HardLine veya BigJoy önerebilirim. Paraya kıyarım kaliteli olsun dersen de Weider, Optimum ve Olimp öneririm ama Gainer için o paralar fazla o yüzden ben tercih etmezdim. 5 Kiloluk alman 1 ay için sana yetecektir.

Eğer ki sağlık sorunun yoksa, metabolizman hızlı. Tavsiye olarak şunları önerebilirim:
-Büyük tuvaletini tutmaya başlamalısın, sormadım ama sanırım günde birkaç defa giriyorsun. 1 gün arayla yapmaya çalışmalısın, isteğe göre süreyi arttırabilirsin. Bu senin metabolizmanın yavaşlamasına etki edecektir. Bunu yavaş yavaş yapabilirsin, aniden tuvalete 1 gün girmemezlik yapma. (tuvalet ciddi etkenlerden birisi, işe yarıyor)

-Gün içinde 3 kere yemek yiyorsan bunu 9a çıkarmaya çalış. Mesela öğle yemeğinde 200gram yiyorsan bunu 2ye bölüp 2 saat sonra tekrar ye. Öğün sayısını arttırmak metabolizmanı bir nebze hızlandırır(çok az), fakat kilo almana yardımcı olur. Bir çok açıklaması var bunun fakat kısa kesiyorum.

-Yemeklerden önce şeker tüket, şekerli şeyler ye abur cubur gibi. Şeker en hızlı sindirilen karbonhidrattır. Direkt olarak kana karışır ve vücuttan atılır. Vücut şekerden enerjiyi aldığı için sonrasında yediğin şeyler direkt olarak depolanacaktır. (çaya atılan şeker de olur)

Bunları yaparak ve gün içinde daha fazla yiyerek ayda 10 kilo bile alabilirsin, tamamen sana bağlı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı