Vodafone Pay Kalitesizliği

Tim

Zettapat
Sosyal Tayfı
Katılım
23 Nisan 2015
Mesajlar
11.880
Makaleler
25
Çözümler
605
Yer
Stockholm
Merhaba,

Müşteri hizmetleri ve uygulaması rezalet olan bu ön ödemeli karttan uzak durmanızı öneririm. Numara güncelleme özelliği, sistemlerinde yokmuş. İleride eklemeyi düşünüyorlarmış. Her temsilci de farklı bir şey söylüyor. Numara güncellenemiyor diye hesap silmek istiyorsanız da hesap da silemiyorlarmış. Kalitesizlik bir şirketin her yerinde mi olur ya? Mobil hattan ön ödemeli karta kadar her yerde berbatlar. Kendilerini düzeltmek gibi de bir niyetleri yok.
 
Bunun dışında her yerde 4.5G çekmemesi de ayrı bir berbat.
 
Güzel indirimleri var, kullanılabilir ancak benim hesabı pasife aldılar. Nedeni SIM kart başkasının üzerine. Koskoca Ziraat kabul ediyor, Pay etmiyor. Kalitesizlik akıyor.
 
Merhaba,

Müşteri hizmetleri ve uygulaması rezalet olan bu ön ödemeli karttan uzak durmanızı öneririm. Numara güncelleme özelliği, sistemlerinde yokmuş. İleride eklemeyi düşünüyorlarmış. Her temsilci de farklı bir şey söylüyor. Numara güncellenemiyor diye hesap silmek istiyorsanız da hesap da silemiyorlarmış. Vodafone kalitesizliği bir şirketin her yerinde mi olur ya? Mobil hattından ön ödemeli kartına kadar her yerde berbatlar. Kendilerini düzeltmek gibi de bir niyetleri yok.
Ben de geçen kullandım. 100/50 TL kampanya özel verdi. 250 TL'lik bir harcamaya yaklaşık 65 TL iade etti, güzel ama 1-8 Eylül demesine rağmen son gün iade etti. Bir daha kullanır mıyım? Asla.
 
Bir ara etkinliği için kullanmıştım, onun dışında hakikaten gereksizdi. Uzak durmanızı tavsiye ederim.
Müşteri hizmetlerine bağlanmak için 542’den aktarma üzerine aktarma gerekmesi de ayrı bir saçmalık. Kendileri de Vodafone Pay nedir bilmiyor. En son Vodafone Net aboneliği menüsüne yollamışlardı beni. 😅
 
Müşteri hizmetlerine bağlanmak için 542’den aktarma üzerine aktarma gerekmesi de ayrı bir saçmalık. Kendileri de Vodafone Pay nedir bilmiyor. 😅
Orası da ayrı bir saçmalık hocam. Gerçekten 2021 yılındayız, böyle şeylerle karşılaşmak insanın garibine gidiyor.
 

Geri
Yukarı