Ryzen 3 3200U sisteme 32 GB RAM yapmak

d1ablo

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2017
Mesajlar
56
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Network Engineer
Herkese merhaba!

Yeni bir bilgisayar alma düşüncesi içerisindeydim ama bilgisayarımda önemli veriler ve açıkçası mutluyum. Sadece oyunlarda (düşük oyunlarda örneğin: League of Legends) iyi performans veriyor ama GTA 5 falan oynamak istiyorum.

2x4 olarak RAM mevcut. 2 GB ekran kartına ayrılmış durumda.

32 GB yükseltmeyi düşünüyorum 2x16 olarak. Yükselttiğim taktirde CPU rahatlar mı? Ekran kartı için ne kadar RAM ayrılır ve Game performansında iyileşme olur mu?

Cevaplarınızı bekliyorum!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminde Ekran Kartın Yok APU işlemci Grafik Brimini Kullanıyorsun Yani hiçbir şey İşe yaramaz RAM'ını 16 yap ve ekran kartı al
 
Boşa ram israfı olur bence yapacaksan 2*8 Ram yapıp 16 GB yap çünkü işlemci çok güçlü değil oynadığın oyunlarda sadece ram e göre çalışmaz. Bilgisayarı satıp ram parasını ekleyip üstüne biraz daha koyup yeni sistem alın derim.
 
Teşekkür ederim arkadaşlar. i5 3.nesil bilgisayarların bile 2000'den başladığı piyasada bilgisayarcılara para kazandırmak istemiyorum açıkçası.. Sistemim laptop Ryzen 3 3200U ve 2x4 GB RAM var. Sadece FL Studio kullanıyorum ve FiveM oynamak istiyorum. 8 Ram ile denemelerim başarısız oldu. Sizin öneriniz 16 yapmam mı olur? Alternatif olarak hem fivem oynayabileceğim hem cpu işlemlerini rahatlıkla yapabileceğim laptop önerebilir misiniz? Bütçem karar verirsem +-5100 civarındadır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı