Papara kart teslim günü seçilebilir mi?

466609

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2021
Mesajlar
2.690
Makaleler
3
Çözümler
26
Yer
İstanbul
Merhaba, Papara kart isteyeceğim ama okul nedeniyle sadece cumartesi ve pazar müsait olabilirim. Bu kartı cumartesi teslim alma gibi bir seçeneğimiz var mı, yoksa başka nasıl yapabilirim? Şu an sipariş vermeyeceğim için bilmiyorum.
 
Kartı getirecek kurye ile konuşursanız olabilir belki.
 
Papara'nın attığı mail bu bana. AGT kurye ile çalışıyorlar ve en lanet firma olduğu kesin 2 haftada kart teslimi rezaletinin yanında bir önceki papara kartım için aradığımda ulaşamadım kaç kez, ulaştığımda hep aynı laf hızlandırma talebiniz alındı. Yani gün seçeneğini onlara belirtsen bile emin ol çok başın ağrır gibi geliyor bana.

Papara Black Card başvurun ile ilgili seni bilgilendirmek isteriz. Kartın **** **** **** **** numarası ile basılmıştır ve 2 iş günü içinde kuryeye teslim edilecektir.

Kartın kuryeye teslim edildikten sonra ortalama 2 hafta içerisinde sana ulaşacaktır. Kartın kuryeye teslim edildiğinde seni tekrar bilgilendireceğiz.
İyi günler dileriz.
 
Bırak teslim gününü seçmeyi sen gelmesi için dua et.
Papara'nın attığı mail bu bana. AGT kurye ile çalışıyorlar ve en lanet firma olduğu kesin 2 haftada kart teslimi rezaletinin yanında bir önceki papara kartım için aradığımda ulaşamadım kaç kez ulaştığımda hep aynı laf hızlandırma talebiniz alındı. Yani gün seçeneğini onlara belirtsen bile emin ol çok başın ağrır gibi geliyor bana.

Papara Black Card başvurun ile ilgili seni bilgilendirmek isteriz. Kartın **** 89** **** 6864 numarası ile basılmıştır ve 2 iş günü içinde kuryeye teslim edilecektir.

Kartın kuryeye teslim edildikten sonra ortalama 2 hafta içerisinde sana ulaşacaktır. Kartın kuryeye teslim edildiğinde seni tekrar bilgilendireceğiz.
İyi günler dileriz.
Sorunlu bir firma ile çalıştıklarını bilmiyordum. Umarım sorun yaşatmazlar.
 
Site üzerinden randevu aldım, kuryeye mesaj attım, en son gittim kuryeyi aradım. Adam gitti 2 gün erken geldi.

Bayiden bayiye değişir ama istediğin günde gelmesi zor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı