Corsair Void Elite RGB Dolby 420TL

Geçen hafta almıştım, dip ses psikoloji bozar gerçekten. Bazı yollarla dip ses azalsa bile yok olmuyor. MPOW BH415A ile devam edeceğim yoluma. Müzik ve video tarafında bence başarısız ancak oyun tarafındaki performansına toz konduramam. Amacı da bu zaten. Fiyat olarak uyguna aldım derken iade ettim bile. Belki de gerçekten sıkıntı vardı bana gelende, bilemiyorum.
 
Geldi kargo. Oyunlarda sesler net ve yönü anlaşılır. iCUE cızırtı sorununu da çözdüm. Ama USB takıldığı anda başlayan çok hafif bir dip ses var. Çok rahatsız etmezse artık iadeyle uğraşmak istemiyorum.
Hocam hiçbir şey dinlemezken biraz dip ses geliyor ama arkada en ufak bir müzik bile açsanız o kayboluyor yani duymuyorsunuz bile. Ben HS70 kullanıyorum, ondan da dip ses sorunu ama zamanla alıştım. Çözüm yolu aradım çok kez fakat çözemedim.
 
Benim elime şu an ulaştı. Daha iCUE kurmadım. Şu an dip ses yok gibi varsa da ben duyamıyorum çünkü gündüz her yer sesli, gece daha rahat anlaşılır. JD 712'de belli bir dip ses vardı yani dip sesin ne olduğunu da biliyorum. Daha kafama takalı 15 dakika falan oldu ama birkaç söz söylemem gerekirse rahat olduğunu düşünmüyorum ve kulağı tam kapatmıyor, alttan açıklık var. Yine de ses yalıtımı idare eder. Kulağa değen yerler dönüyor ama ters dönüyor, öne dönse daha rahat hissiyat verirdi, buna eminim. iCUE yazılımını da kurayım zaten ondan sonra dip ses oluyor demişsiniz. Bi de oyunlarda kullanayım bakalım.
@Tolga Samet @Mithat Berhan Şu cızırtı sorunu bende de var maalesef. Şarkı dinlerken 15-20 saniyede bir cazırt diye bir ses geliyor. Arkadaşımda da varmış ve çözmüş, bana yapmam gerekenleri söyledi ve deneyeceğim. Olmadı iade etmek isterim ancak QP iade kabul eder mi? Kutu açıldı diye kabul etmeme durumu var mı?
 
Son düzenleme:
Çok canımı sıktı bu olay, üstüne bir de mikrofon kısık geldi. İadeye göndereceğim bakalım ne olacak.
 
QP'nin iade konusunda sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum. Kutu hasar görmediyse tabii.
Çok canımı sıktı bu olay, üstüne bir de mikrofon kısık geldi. İadeye göndereceğim bakalım ne olacak.
İlk deneyişimde "cızırt" sesi geliyordu ve EQ ayarları değiştirince fark olmuyordu.
2. deneyişimde hem "cızırt" sesi gitti hem de EQ ayarları düzgün çalışıyor. İadeye vermediyseniz bence birkaç kere daha deneyin, belki bir adımda hata yapmış olabilirsiniz. Aynı şu konuda yazanları yaptım:

 
Taktığım an başlıyor dip ses. Windows açık değilken de. Verdim kargoya az önce.

Ve daha önce aldığım Surround modelinde mikrofonun sesi gayet düzgündü, bunda mikrofon sesi 100'de zor duyuluyor.
 
Taktığım an başlıyor dip ses. Windows açık değilken de. Verdim kargoya az önce.
Siz dipses diyorsunuz zaten ama benim dediğim dipsesten farklı olarak, ses olduğu zamanlarda arada bir cızırtı sesi geliyor, sanki radyonun frekansı kaymış gibi bir ses ama çok anlık. Onu düzeltiyor zaten bu yapılanlar.
 
QP'nin iade konusunda sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum. Kutu hasar görmediyse tabii.
1.png


Hala bekliyorum :D Zaten birkaç kez kullandım, kutusunda bekliyordu. Nerede ne buldular acaba.
 
Ben de hala iadeyi bekliyorum.
Razer Kraken TE aldım. Onda da dip ses var. Kafayı yedirtecek bu kulaklıklar bana.
Kraken TE'de ses tekerleğinden sesi biraz kısarak dip sesi azaltabildim. Şimdilik kullanıyorum. QP Bilişim de Void'in iadesini kabul etti. Bu arada iki kulaklık arasında kalanlar varsa Void Elite müziklerde kat kat daha iyi, oyunlarda da eşit seviyedeler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı