Pegatron IPXSB-H61 G.Skill Uyum Sorunu

Cihat KALYONCU

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2015
Mesajlar
19
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Pazarlama müdürü
Pegatron H61 anakartim uzerinde Nanya Technology marka 4+2 GB olmak uzere 6 GB RAM vardi. Ama MHz'leri dusuktu. Ben de format atmadan once G.Skill 1600 MHz CL9 2 modul (4/4) 8 GB RAM aldim. Format atmadan once RAM'leri degistim fakat winload.exe hatasi verdi. Bu sorunu ancak eski RAM'leri takarak cozebildim. Formati attim driverlari yukledim fakat simdi yine G.Skilli takinca PC acilirken takilip kaliyo ama BIOS'ta 8 GB RAM goruyo.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pegatron anakartlar hep böyle. Ekran kartı uymaz, işlemci uymaz, RAM uymaz... BIOS güncellemesi yapacaksınız ama Pegatron anakartlarda bu işlem hem meşakkatli hem de riskli. Normnalde kolay olan işlem Pegatron'da zor...

Konuya göz atın:

Pegatron IPXSB-H61 2206 BIOS Güncelleme | Technopat Sosyal
 
Pegatron H61 anakartim uzerinde nanya Technology marka 4+2 GB olmak uzere 6 GB RAM vardi. Ama MHz'leri dusuktu. Ben de format atmadan once G.Skill 1600 MHz CL9 2 modul (4/4) 8 GB RAM aldim. Format atmadan once RAM'leri degistim fakat winload.exe hatasi verdi. Bu sorunu ancak eski RAM'leri takarak cozebildim. Formati attim Driver'lari yukledim fakat simdi yine G.Skill'i takinca PC acilirken takilip kalıyor ama BIOS'ta 8 GB RAM goruyor.

Hocam çok geçmiş konu ama anakart 1333MHz destekliyor maksimum sorun burada olmuş olabilir.
 

Geri
Yukarı