Lise 1'de Ne Kadar Ders Çalışılmalı?

  • Konuyu başlatan ForeverPC1905
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2B
F

ForeverPC1905

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,

Milas Fen Lisesi'nde okuyorum ve Lise 1'i bitirdim. İnşallah seneye Lise 2'ye geçeceğim. Sizce yazın hangi dersleri ne kadar tekrar etmeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırladığım kadarıyla lise 1 matematik ve fiziği kolaydı. Bunları ve yanında kimya ve biyolojiyi tekrar edersin. Lise 2 biyolojisi çok kolay fakat matematiği biraz zor. Temeli iyi atmanı öneririm.
 
Merhaba arkadaşlar,

Milas Fen Lisesi'nde okuyorum ve Lise 1'i bitirdim. İnşallah seneye Lise 2'ye geçeceğim. Sizce yazın hangi dersleri ne kadar tekrar etmeliyim?
Size tavsiyem çalışmak yerine geçen seneyi iyi bir tekrar et baştan sona kadar malum lysnin yarısından fazlası 9. Sınıf içeriyor.
 
9.Sınıf 1.Dönem iyice abandım tüm dersler kolaydı. En yüksek dersim İngilizce ve Biyoloji olmuştu 2. Dönem boşluğa bıraktım matematikte bana iyice tokat gibi geldi sarsıldım bildiğin. Matematik ve Dil Anlatım dersine iyi tekrar yap.
 
Matematikten ne kadar fazla kitap bitirirsen o kadar iyi çünkü ygs ve lys de artık soru tiplerini çok değiştirdiler.Göz asinaligi için cok ama çok soru cozmen lazım.
 
Bence yat dinlen daha önünde 3 yıl var çalışır durursun ama bu zamanı bulup tadını çıkaramazsın.
 
Dersi derste dinleyip düzenli tekrar yapar isen çok iyi olur. Günlük 2-3 saat çok iyi bir çalışma süresi olur senin için. Ve ileriye dönük hazırlık yapmak için çok süren var. Başarılar dilerim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı