HTC M9 Mu? iPhone 6 Mı?

Tyler Deinsburg

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2014
Mesajlar
604
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, yakın zamanda Blackberry Z10 telefonumu iPhone 6S ile emekli etmeyi düşünüyordum (çıkmasını bekleyecektim) ama ben onu emekli etmeden o kendi istifa etti şuan hali hazırda elimde bulunan Sony Xperia'nın ilk modeli bulunmakta şuanlık onunla idare ediyorum neyse hızlıca sorumu sorayım. Bu ay yani Temmuz ayında Vodafone üyeliğim tam 1 yıl olacak yani istediğim telefonu hattım üzerine taksitli alma hakkı kazanacağım. Ee iPhone 6S'i bekleyecek durumum yok şuan o yüzden hali hazırda piyasada bulunan telefonlarla yetineceğim.
(Başlıkta belirttim 2 telefon modelinden başka telefon almayı düşünmüyorum.)

Telefonda Aradığım Özellikler;

  • Telefonda çok fazla oyun oynayan birisi değilim belki 1-2 oyun yükler dışarıda ve ya başka bir mekanda çok canım sıkıldığında 5-10 dakika oynar kapatırım.
  • Twitter, Facebook, Instagram, Whatsapp gibi uygulamaları bol bol kullanırım.
  • Çok fazla fotoğraf çekmekten ve ya çekinmekten de pek hoşlanmam.
  • Şarj pek sıkıntı değil şarj aletini devamlı yanımda taşırım zaten o yüzden şarj konusunda sıkıntı yok.
  • En çok aradığım özellik ise ben en az 2.5-3 sene idare edecek bir telefon çünkü söylediğim üzere telefon hattım üzerine taksitli alacağım.
Herkese iyi sosyaller.
 
Bence htc one m9. Ben ikisinide kullandım. Htc hem çok şekil bir telefon hem de seni daha mutlu edecektir ancak senin kullanım alanların farklı olacağı için iPhone 6 sizin için ideal
 
Yazdığın özelliklerden yola çıkarsak kesinlikle iPhone 6. Telefonla çok fazla haşır neşir olmayan ama işi düştüğünde de kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsan bence İphone ekosistemi seni tatmin edecektir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı