2600 - 3000 TL Telefon Tavisyesi

Eğer uzun süre (1 Yıldan fazla) kullanmak istiyorsanız ya iPhone, ya da Windows Phone alın. Eğer birkaç ayda bir değiştireceğim derseniz S6 öneririm. Çümkü Android çok kısa ömürlüdür. Hemen sorunlar çıkar. Eğer uzun ömür derseniz (tercihimdir) hem uygulama çokluğu, hem de popularite olarak iPhone öneririm. Windows Phone daha yeni tanınmaya başlanmış bir işletim sistemi. Çok gelişemiyor. Önü kapalı. iPhone ise zaten ilk akıllı telefon serisi. Bu yüzden iPhone öneririm. Fakat şimdi iPhone 6 alacağınıza, 3 ay sonra 6S alın daha iyi. Çünkü şimdi 3 ay daha beklerseniz, daha sonra 1 yıl daha uzun ömürlü olur. Kısaca benim tavsiyem, eğer aceleniz yoksa çıktığı zaman iPhone 6S. Ama aceleniz varsa iPhone 6'da olabilir. Örnek vermek gerekirse, ben şu an iPhone 4 kullanıcısıyım. 3 ay sonra çıktığı zaman 6S alacağım. Telefonumun geçen gün ses tuşları bozuldu. Servise gönderdim. O zaman evde boş duran ve telefonu bozacak, yavaşlatacak şekilde kullanılmamış, benim telefonumdan daha iyi ve daha yeni olan bir Galaxy S Duos telefon kullandım. O zamanlar iPhone 4'ü kötülerdim. Anladım ki iPhone 4 gibi bir iPhone bile Android'i büyük farkla geçiyormuş. (iPhone 4: Apple A4 işlemci, 512 MB ram. S Duos: Qualcomm Snapdragon S1 işlemci, 768 MB ram). Kısaca Android fiyat olarak çok iyi, fakat uzun vadede çok kötü. Açıkçası çok zor durumda kalmadıkça bir daha Android almam.
 
Son düzenleme:
İphone 6 ve G4 arasında kaldım çok kararsızım.
Tabikide G4. Düşünmen hata. Rahatlıkla 3 yıl kullanabileceğin bir cihaz. Özellikleri çok iyi. Tasarımı harika. Paranın hepsini telefona harcama. Bir kısmınada sağlam bir kılıf alırsın. Telefonun ömrünü uzatmış olursun.
 
O paranın hakkını sadece (Xperia Z2 kullanmama rağmen) İphone6-6plus veriyor çünkü diğer telefonları alsanda ister istemez 1-1.5 yıl sonra kasar ama iosta böyle bir sıkıntı yok.Eğer androidde root ya da rom gibi konularda bilgiliysen sana Note 4/Z3+ ve M9 u önerebilirim.Bunların dışında Wp den lumia 930 ve 1520 de harika cihazlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı