Çözüldü Yerel Disk C zaman içerisinde doluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

VU7

Kilopat
Katılım
15 Temmuz 2014
Mesajlar
107
Çözümler
1
Yer
Üsküdar, İstanbul / Adapazarı, Sakarya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makina Mühendisi
Merhaba. Mesaj sonunda özelliklerini belirttiğim dizüstü bilgisayarımın C sürücüsü zaman içerisinde doluyor. Bu şekilde söylemem garip gelebilir fakat "Evet!" Herhangi bir yazılım/oyun yüklemesi yapmıyor olmama rağmen doluyor. Daha önce bu problemi yaşamış ve bilgisayarımı ASUS Backtracker geri dönüştürmüştüm. Fakat bir zaman sonra geçtiğimiz bir hafta içerisinde yeniden ortaya çıktı. Bilgisayarımda TTNET'in ücretsiz sağladığı "McAfee Antivirus Plus" güvenlik yazılımını kullanıyorum ve her zaman da kullandım. Bilgisayarımda virüs bulunduğunu sanmıyorum ama olabilir tabi.

ASUS ROG G750JS-DS71
Intel®Core™ i7 4700HQ Processor(2.40GHz up to 3.4GHz) | DDR3L MHz SDRAM 16 G(8x2) | NVIDIA®GeForce®GTX870M 3GB GDDR5 VRAM | 256GB SSD+1TB HDD 7200rpm
ThisPC.JPG
OS.JPG
Programs1.JPG
Programs2.JPG
Programs3.JPG
Programs4.JPG
Programs5.JPG
Programs6.JPG
Win.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gizli klasörleri gösterin, sistem dosyalarını korumayı da kaldırın. Bu şekilde C dizinindeki klasör ve dosyaların boyutlarını inceleyin. Bir yazılım yüzünden kullanım alanı artabilir. Şayet bir şey bulamazsanız belirtin, TeamViewer ile bağlanıp inceleriz.
 
Sistem geri yükleme noktalarını sildiniz mi?
 
Oyunların kullanıcı dosyaları dolduruyor olabilir mi? Kontrol ettiğim kadarıyla çok büyük değiller ama bilemediğim başka yerlerde biriken birşeyler olabilir mi?
 
Şurdan Download WinDirStat programi indirip kurun. C sürücüsünü seçin ve çözümlemesini bekleyin. ( yaklaşik 4-5 dk sürüyor ) Daha sonra yukarda "TreeMap"' a gelip ( Sol üstte 4.seçenek) "Show TreeMap" tikini kaldirin. Daha sonra resmini atin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı